„Filmas išėjo toks, kokį norėjau sukurti. Labai yra daug vietų filme, kurios pavyko visiškai. Norėčiau palikti vertinimą žiūrovams. Filmas nebepriklauso man, priklauso žiūrovams, tad jie ir turėtų vertinti. Esu pasiruošęs prieštaringiems vertinimams. Aš norėjau išprovokuoti – tai buvo sąžiningas mano žingsnis“, – po filmo premjeros sakė „Nereikalingų žmonių“ režisierius M. Martinsonas.

Drama „Nereikalingi žmonės“ – pirmas lietuviškas filmas, nagrinėjantis aktualias tiek užsieniečių, tiek lietuvių socialines ir pilietines problemas: emigraciją, „geresnio gyvenimo“ paieškas, įvaikinimą ir globą. Kurdamas savo filmą, režisierius rėmėsi įdomia psichologų sukurta 6 žingsnių atsiskyrimo teorija, kuri atskleidžia, koks mažas yra mus supantis pasaulis.

Vaizdo skiltyje – akimirkos iš premjeros ir interviu su režisieriumi bei pagrindiniais aktoriais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją