A tai Alexandra Burke. Nuo tada, kai A. Burke prieš 365 dienas laimėjo „X faktorių“, metai jai klostėsi gerai. Pirmieji du jos singlai pateko į pirmąsias muzikos topų vietas, o jos debiutinis albumas „Overcome” atsidūrė perkamiausių albumų sąrašo viršuje.

B tai „Black Eyed Peas”. Būsiu atvira, niekada nebuvau „Black Eyed Peas” gerbėja ir, išgirdusi tą dainą „Boom Boom Pow”, norėdavosi išmesti radiją per langą, vis dėlto, vos tik išgirstu jų rudens himną „I’ve Gotta Feeling”, visuomet pradedu šokti.

C tai Cheryl Cole. Šalies numylėtinė „Girls Aloud” grupės narė pradėjo solinę karjerą. Pripažinkite, mes visi žinojome, kad taip nutiks. Ir jos debiutinis singlas „Fight For This Love” nenuvylė ir atėmė pirmąją vietą iš jos protežė Alexandros Burke.

D tai „Daughtry”. 2009 m. pasirodęs grupės albumas „Leave This Town” yra vienas geriausių albumų, kurių man teko klausytis šiais metais. Jis man taip patiko, kad aš iš karto nusipirkau senesnį jų, to paties kaip grupė pavadinimo albumą, kuriame aptikau originalią dabartinio „Westlife” hito „What About Now” versiją.

E tai Eminemas. Ilgai lauktą Real Slim Shady sugrįžimą šiais metais pažymėjo naujasis jo albumas „Relapse”. Nors aš nusipirkau albumą tik todėl, kad jį išleido Marshalas Mathersas, manau, kad jis sėkmingai grįžo į muzikos topus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją