Andre Zappa - pirmasis užsienietis dainuojantis lietuvių kalba, tad įdomu tai, jog tik dvi dainos albume nuskambės itališkai, dar dvi – ispaniškai, pranešime spaudai rašo „Zet records“.

Vis tik albumo pavadinimas puikiai atskleidžia atlikėjo ateities planus bei prioritetus. Tiesa, pats Andre truputį baiminosi dėl kiek iššaukiančio pavadinimo: „Jis labai asmeniškas ir nuoširdus, bet aš labai rizikuoju įžeisti savo gimtąją šalį“.

Be 14 itališko temperamento kūrinių, albume klausytojus pradžiugins ir du vaizdo klipai: „Amore ciao“ bei „Ciao bella“. Ir į vieną, ir į kitą Andre pakvietė bendradarbiauti įžymius bei populiarius Lietuvos žmones. „Amore ciao“ klipe nusifilmavo populiarusis Mino, muzikinio projekto „Kelias į žvaigždes“ finalistas, kuris tuo metu dar buvo niekam nežinomas ir negirdėtas.

Andre nuojauta beieškant naujų talentų pasiteisino – jis pastebėjo vaikino kūrybinę galią, novatoriškumą bei meilę itališkiems ritmams jau pačioje realybės šou pradžioje.

Antrame vaizdo klipe „Ciao bella“ beieškant sostinės gatvėse gražuolės prie paprastų praeivių, traukiančių dainos posmelius, pasirodo ir gerai žinomi muzikos bei politikos žmonės: Juozas Petraitis, Hokšila Andradė, Kipišas. Klipo premjera visai neseniai įvyko LTV laidos „Labas Rytas“ metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją