Vieniems jis taps Kalėdų seneliu, pačiu reikalingiausiu „paskutiniosios minutės“ momentu atnešančiu vertingą ir vos 9,99 lt kainuojančią dovaną, kitiems – lietuviškos muzikos mesiju, tretiems – apokalipsės pranašu.

„Savo albumui pritaikiau specialią kainą, kad muzikos mėgėjai, užuot įsigiję dvigubai brangesnę kokio jau įgrisusio atlikėjo plokštelę, galėtų nusipirkti du mano spalvingų, nuoširdžių ir linksmų dainų albumus – vieną sau, kitą draugui“, - apie neįprastai mažą kompaktinio disko kainą minedas.lt pranešime spaudai aiškino atlikėjas.

Abejingų Minedo kūrybai nebuvo nuo pat jo karjeros pradžios. Ir nors žinomi muzikos pasaulio žmonės skeptiškai vertino jo galimybes, vaikinas savo atkaklumo dėka per labai trumpą laikotarpį tapo viena didžiausių Lietuvos įžymybių. Įtemptas pasirodymų grafikas, gerbėjų dėmesys ir palaikymas, kvietimai filmuotis įvairiose televizijos laidose užima visą Minedo laisvalaikį, tad šiemetinės Kalėdos taps pirmosiomis, kurias Minedas, užuot prie šeimos stalo valgęs aguoninį pyragą, praleis koncertuose, savo dainomis skleisdamas gerą nuotaiką.

„Gal ateity galėsiu džiaugtis Kalėdomis kaip ir visi, bet dabar turiu kurti muziką, kurią aš dovanoju visiems, kurie mane palaiko“, - savo debiutinio albumo pasirodymo išvakarėse sakė atlikėjas.

Trylika albumo dainų, tarp kurių yra ir klausytojų jau pamėgtos „Mergytė“, „Panelė vasara“ bei artistą išgarsinęs hitas „Jausmai“ (Mums nelemta), buvo įrašinėjamos garsiausiose Lietuvos studijose.

Rekordai

Albumas, dar net nepasirodęs parduotuvių lentynose, jau sumušė vieną Lietuvos rekordą – net vienuolika šio albumo kūrinių buvo pateikti ir į Eurovizijos nacionalinio konkurso atranką. Kitos dvi dainos į atranką buvo nepateiktos tik todėl, kad neatitiko konkurso rengėjų keliamo reikalavimo, jog dainos trukmė neturi viršyti trijų minučių.

Dar vieną rekordą Minedas sumušė nusifilmavęs TV3 laidoje „Stresas“. Po šio jo pasirodymo gerokai išaugo atlikėjo internetinės svetainės www.minedas.lt lankytojų skaičius – dabar per dieną užfiksuojama 5 tūkstančiai unikalių interneto puslapio vartotojų.

Svetainė www.minedas.lt pastarosiomis dienomis tapo labiausiai lankoma pramoginio pobūdžio svetaine Lietuvoje, pagal lankomumo statistiką nusileisdama tik naujienų portalams.

Minedas virtualiam pasauliui skiria ypač daug dėmesio – jis pirmasis iš Lietuvos atlikėjų savo puslapyje kviečia užsukti į savo televiziją, kur galima išvysti filmuotus komentarus, kuriuose aptariamos ir šalies aktualijos, ir pramogos.

„Man tai nepatinka tokie girti žmonės ir krepšininkai. Niekada nesėsčiau prie vairo girtas, o šiaip man ir nereikia. Neturiu teisių – nereikia ir mašinos, o manau, kad visas geriausias žvaigždes kaip ir, pavyzdžiui, mane, turėtų vežioti vairuotojai. Manau jis dar nepasiekė geros žvaigždės lygio jei pats ir dar girtas vėžinasi. Gintarai nepasiklysk!!!“, - taip apie visą Lietuvą sukrėtusią Gintaro Einikio istoriją atsiliepia Minedas, žadantis ir toliau nuolat savo televizijoje komentuoti svarbiausius šalies įvykius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)