„Radiocentro apdovanojimai 2007” tradiciškai turės dar dvi nominacijų kategorijas - “Geriausia Lietuvos TOP 20 grupė” bei "Už nuopelnus lietuviškai muzikai". Už jas balsuojama nebus, nes “Geriausia Lietuvos TOP 20 grupė” nustatoma pagal metinius atlikėjų pasiekimus laidoje Lietuvos TOP 20, o kategorijos "Už nuopelnus lietuviškai muzikai" laureatą “Radiocentras” paskelbs renginio išvakarėse.

Už visas kitas septynias nominacijas balsuos ir, kas bus geriausias, spręs „Radiocentro“ klausytojai. Pretendentai yra šie:

Geriausia atlikėja: Džordana, Gintarė, Neda, Violeta Riaubiškytė.

Geriausias atlikėjas: Andrius Mamontovas, Andrius Rimiškis, Rolandas Janavičius, Vaidas.

Geriausias debiutas: Andrius Rimiškis, Evelina Anusauskaitė, Rasa ir Jonas, Soliaris.

Geriausia alternatyva: „Legato”, „Poliklinika”, Rasa ir Jonas, SEL.

Geriausia grupė: „69 danguje”, „Yva”, „Mango”, „Mokinukės”, N.E.O.

„Geriausia daina” Andrius Rimiškis ir Gintarė „Laimė šalia“, N.E.O. „Akimirka“, Rasa ir Jonas „Teka saulė“, Rolandas Janavičius ir Evelina Anusauskaitė „O meile, padėk“, SEL „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“.

Geriausias albumas: „Yva” “Katytės“, „Lemon Joy” „1210“, „Raketa” „10 balų!”, Rasa ir Jonas „Saulala raudona“, SEL „Muzika“.

„Radiocentro apdovanojimai” organizuojami jau vienuoliktą kartą. Tai jau tradicine tapusi „Radiocentro“ ir Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjų bei grupių šventė, kuri Vilniaus SIEMENS arenoje įvyks 2007 m. vasario 2 d.

Šįkart „Radiocentras“ kvies į renginį, kuris labiausiai atitiks pačios apdovanojimų ceremonijos idėją. Tai tiesiog iškilmingi, linksmi ir žinantys savo vertę „Geriausių lietuviškų ir užsienio dainų, praėjusiais metais skambėjusių „Radiocentro“ eteryje, apdovanojimai“.

Statulėles iš bronzos, vario ir plieno „Radiocentro apdovanojimai 2007” sukūrė profesionalūs skulptoriai.

Be Lietuvos žvaigždžių renginyje „Radiocentro apdovanojimai 2007” šį kartą pasirodys trys atlikėjai iš užsienio. Tai grupės „Activ“, „Banaroo“ bei populiari keturiolikmetė atlikėja Amy Diamond.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją