1999 metais iš didžiosios scenos pasitraukęs atlikėjas sakė visą šį laiką Klaipėdos universitete studijavęs režisūrą. „Prieš porą metų įrašiau dainą, su ja pasirodžiau didžiojoje scenoje ir iš žmonių reakcijos supratau, kad publikai manęs reikia“, - visą sugrįžimo į sceną istoriją išklojo P. Stalionis.

„Žadu atgimti kaip feniksas iš pelenų“, - ryžtingai nusiteikęs sakė sugrįžimui į sceną pasiruošęs P. Stalionis. Po 7 metų pertraukos į sceną sugrįžęs atlikėjas didžiuosiuose Lietuvos miestuose koncertuoja su legendiniu dainininku Edmundu Kučinsku. Retkarčiais P. Stalionis naktiniuose klubuose surengia ir savarankiškų pasirodymų.

„Jei techninės galimybės leidžia, galiu dainuoti ir gyvai, tačiau retame klube jos būna“, - aiškino pašnekovas, dainas kuriantis tam, kad pakeltų žmonėms nuotaiką. Dabartiniame atlikėjo repertuare skamba 9 jo paties sukurtos dainos. „Jose yra meilės, erotikos, kandumo, cinizmo ir optimizmo“, - taip savo atliekamus kūrinius apibūdino P. Stalionis.

Be to, P. Stalionis didžiuojasi garsių atlikėjų – Irmos Sėlenienės, Ingos Valinskienės, Rūtos Ščegolovaitės – lūpomis skambančiais jo kūrybos perlais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją