Pasak teatro vadovės Audronės Žigaitytės-Nekrošienės, „Smiltynės perkėla“ suteikė galimybę teatrui praplėsti muzikinę erdvę ir persikelti į keltą, kur žiūrovai turės progos ne tik pasiklausyti programinės muzikos, bet ir romantiškai praleisti vakarą ant marių, plaukdami iki Juodkrantės ir atgal.“

Festivalio ciklo „O, saule mano!..“ atidarymas Muzikiniame kelte planuojamas liepos 6 d. ir baigsis rugpjūčio 20 d.

Pajūrio gyventojams ir svečiams aplankyti Muzikinį keltą bus sudarytos įvairios galimybės. Visų pirma, įsigiję bilietus į festivalio renginį, žiūrovai praleis apie 2-3 val. ant vandens, klausydami gražiausių operų, operečių, miuziklų ir orkestro muzikos fragmentų, kuriuos atliks Lietuvos ir užsienio solistai bei kolektyvai. Skambant muzikai bus galimybė išplaukti į marias palydėti saulės.

Muzikiniame kelte bus įrengtas specialus apšvietimas, video ekranai, kad bet kur esantys klausytojai matytų vykstantį renginį, kurį lydėtų vandens ir spalvų romantika. Vienu metu Muzikinis keltas gali sutalpinti apie 500 klausytojų.

Teatras tikisi į pajūrį pritraukti įžymių žvaigždžių, puoselėti novatoriškas pajūrio tradicijas, suteikiant naujų kultūrinių impulsų aplankyti Klaipėdą ir miestui tapti muzikinio gyvenimo traukos centru.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją