Iš viso „Aukso pieva“ yra parduota beveik platininiu tiražu, arti 20 000 vienetų, rašoma „M.P.3“ pranešime spaudai.

Tokia naujojo albumo sėkmė nustebino Jurgą. Jos įsitikinimu, „Instrukcija“ yra labiau alternatyvinis albumas nei ankstesnis. „Buvo suplanuota, kad naujasis albumas nebus perkamas. Buvau įsitikinusi, kad naujos dainos atsijos dalį gerbėjų, nes ne visų bus suprastos, tačiau pasirodo, kad ištikimųjų gretos tik gausėja“, - džiaugėsi Jurga.

Šių metų kovo mėnesį po ilgesnės pertraukos radijo stotyse pasirodžiusi titulinė Jurgos naujojo albumo daina „Instrukcija“ pakilo į aukščiausius Lietuvos radijo stočių dešimtukus ir iki šiol topuose išlaiko tvirtas pozicijas.

Albumo „Instrukcija“ programą Jurga šiuo metu pristato koncertiniame ture po Lietuvą. Jurgos turo koncertai jau pasiekė šių metų bilietų pardavimo rekordus į Lietuvos atlikėjo koncertą Vilniuje, Kaune ir Palangoje. Į Jurgos koncertą Vilniuje buvo parduoti visi 1 200 bilietų, į koncertą Kaune visi bilietai buvo parduoti daugiau nei mėnesį iki koncerto, o šį savaitgalį Palangoje klubas „Vandenis“ nesutalpino visų norinčių, tad antra tiek žiūrovų kiek tilpo salėje Jurgos klausėsi už durų.

Šią savaitę Jurga su savo koncertais lankysis Klaipėdoje Žvejų kultūros rūmuose ketvirtadienį, Druskininkuose „SPA Vilniuje“ šeštadienį ir Panevėžyje klube „Egivela“ sekmadienį. Vėliau dainininkė su savo nauja programa išvyks koncertuoti į Vokietiją, o grįžusi savo pasirodymus surengs Kėdainiuose ir Palangoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją