Jos pasirodymas surengtas po labai sudėtingų metų B.Spears gyvenime, po antrosios santuokos žlugimo ji buvo atsidūrusi reabilitacijos klinikoje.

B. Spears karjera nutrūko 2004 metais, kuomet ji ištekėjo už Kevino Federline`o ir pagimdė du sūnus.

„Metų atlikėjo“ apdovanojimą šiais metais pasiėmė dainininkas Justinas Timberlake‘as, o „metų atlikėjos“ nugalėtoja tapo Fergie. J. Timberlake‘as taip pat atsiėmė „Metų visapusiškos grėsmės“ („Quadruple Threat Of The Year“) apdovanojimą, kuris įteikiamas atlikėjams, pasiekusiems aukštumas ne tik muzikinėje sferoje.

Vis dėlto pagrindinėje ceremonijos nominacijoje – „Metų vaizdo klipas“ – jo klipas „What Goes Around...Comes Around“, kuriame nusifilmavo aktorė Scarlett Johansson, turėjo pripažinti Jay-Z ir Rhianna vaizdo klipo „Umbrella“ pranašumą. Pastarasis taip pat tapo ir „Metų singlo“ nominacijos laimėtoju. Nežiūrint to, J. Timberlake‘o klipas apdovanotas už geriausią režisūrą ir geriausią choreografiją.

„Geriausiu metų bendradarbiavimu“ pripažintas Shakira ir Beyonce duetas dainoje „Beautiful Liar“. Beyonce taip pat buvo laikoma viena šių metų apdovanojimų favoričių, tačiau jai atiteko tiktai vienas apdovanojimas.

„Geriausios grupės“ nominacijos nugalėtojais tapo „Fall Out Boy“, o „Metų debiutu“ pripažinta grupė „Gym Class Heroes“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją