Daugiau kaip prieš mėnesį į koncertą „Eurodance“ buvo kviečiami Kate Ryan ir „Vengaboys” gerbėjai. Pirmadienį buvo nutraukta reklaminė kompanija ir bilietų pardavimai – renginys nesusilaukė organizatorių planuoto susidomėjimo.

„Koncertas atšaukiamas dėl susiklosčiusių aplinkybių. Šiaulių publikai šis koncertas neaktualus. Nėra tokios perkamosios galios, kokios buvo tikėtasi... Tikėjomės, kad susirinks pilna arena klausytojų, o, tiesiog, yra tik trečdalis,“ – prisipažino „Tequila“ projektų vadovė Ilma Cikanaitė.

Pasak jos, norėdama išsaugoti gerą vardą, bendrovė yra priversta atšaukti koncertą. Koncertą organizavusi bendrovė įsitikinusi, kad geriau koncertą nutraukti nei susirinkusiems nesuteikti reikiamų emocijų ir efekto.

„Tokios situacijos paprastai nėra kasdienybė, bet jeigu organizatoriai siekia kokybės, ne tik pelno,“ - pridūrė pašnekovė.

„Kas kaltas? Aplinkybės. Per šią savaitę „Šiaulių arenoje“ vyksta keturi koncertai. Per daug renginių miestui, kuris nepratęs mokėti už juos tiek pinigų,“ - priežasčių bandė ieškoti I.Cikanaitė.

Tiesa, ji įsitikinusi, kad renginių kainos „Šiaulių arenoje“ nėra didelės, pritaikytos šio miesto auditorijai, tačiau norintiems nueiti į keletą koncertų per savaitę – jau susidaro sumelė, todėl tenka rinktis.

„Negaliu pavadinti provincija, bet gal dar Šiauliai nepribrendo pramogoms, kaip sostinėje? Žmonės dar tik pradeda vaikščioti į renginius,“ – pridūrė ji.

Pasak jos, buvo orientuojamasi į Šiaulių auditoriją, kuri retai kada vyksta į koncertus sostinėje, todėl pasiūlė kiek vyresnės kartos atlikėjus. Kitą kartą, pasak organizatorių, bus labiau orientuojamasi į platesnę auditoriją.

Tiesa, šis atvejis "Tequila" neišgąsdino, todėl kitais metais jie tikrai dar žada atlikėjų pasirodymus „Šiaulių arenoje“: „Tik gal kitą kartą garsesnius atlikėjus pakviesime, ši pamoka buvo vertinga..“.

Visiems, įsigijusiems bilietus į koncertą „Eurodance“, jau grąžinami pinigai. Paklausta, kaip bus kompensuojama moralinė žala, atsakė: „Gal jie labai tikėjosi išvysti atlikėjus, labai apgailestaujame... Pagalvosime apie moralinę žalą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją