Priminsime, kad rinkiniuose Mango „Geriausios dainos / Pirma dalis“, „Geriausios dainos / Antra dalis“ ir „Geriausios dainos / Trečia dalis“ skamba daugiau nei 50 populiariausių grupės dainų, įrašytų 10 metų trukusios įspūdingos karjeros metu, rašoma „Melodijos“ pranešime spaudai.

Pastarajame iš jų galima rasti ir kelias iki šiol neišleistas dainas – „Išeinu“, „Jau Kalėdos“ (su Pikaso ir Deiviu) bei „Memory“ (iš miuziklo „Cats“).

Išskirtinėje „Mango“ atvirukų kolekcijoje užfiksuoti iš įvairių fotosesijų atrinkti įsimintiniausi kadrai, iliustruojantys spalvingą grupės istoriją. Gerbėjams bus įdomu pamatyti ir prisiminti tiek pirmąsias, dar nedrąsiai į objektyvą žvelgiančios trijulės nuotraukas, tiek nuotaikingus ir įspūdingus kadrus, kuriuose atlikėjos virto sportininkėmis, fatališkomis moterimis, seksualiomis raganomis, tarybinių laikų pareigūnėmis ar prabangiomis gražuolėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją