Grupę sudaro devyni talentingi žmonės, kurių amžius svyruoja tarp 15-26 metų. Pagrindinis „SheeZzanova“ balsas ir veidas yra Rūta Jankauskaitė, kurią bičiuliai ir pažįstami vadina tiesiog Rut. Koncertuose jai pritaria sesuo Eglė Jankauskaitė ir bičiulė Augusta Mikalauskaitė, bosinę gitarą brazdina pusseserė Indrė Šalčiūtė, saksofoną virkdo Žilvinas Stončius, gitaros stygas virpina Tomas Steponėnas, būgnus muša Pranas Gudaitis, o prie sintezatoriaus stovi ir žemiškais grupės reikalais rūpinasi Vidmantas Girskas- Snow.

Šiandien DELFI skaitytojams grupė „SheeZzanova“ kartu su „Oro pagalvėmis“ pristato naująjį savo darbą „Lopšinė“, kuris turėtų „strigti“ ne tik ausyse, bet ir akyse.

Vaizdo klipą grupei sukūrė VJ'jų komanda iš Kauno „Oro pagalvės”. „SheeZzanovos“ vokalistei Rūtai patiko jų ankstesni darbai, todėl kilo idėja kartu sukurti pirmajį klipą - dainai „Lopšinė“.

Vėliau „Oro pagalvės” pradėjo dirbti kartu su SheeZzanova ir koncertų metu. Gyvai miksuodami vizualizacijas kartu su grupės atliekama muzika, išradingieji VJ’jai gerokai sustiprino „SheeZzanovos“ koncertuose paliekamą įspūdį.

Klipo scenarijui puikiai pasitarnavo pats dainos „Lopšinė” tekstas. Tai, ką Rūta dainavo, „Oro pagalvės” išreiškė vaizdais, kuriuose daug animacijos, fotografijos ir montažo elementų, kurie besijungdami su muzika sukuria bendrą šiltą visumą.

Klipo režisierius, operatorius ir scenaristas - Mindaugas Arlinskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją