Pasak pranešimo spaudai, su šiuo projektu pirmą kartą scenoje po sūnaus gimimo pasirodys Erica Jennings.

Specialiai pasirodymui iš studijų užsienyje taip pat grįš buvusi “Saulės kliošo” vokalistė Daiva. Jau ne pirmą kartą su “Tabami” scenoje pasirodys itin plataus diapazono balso galimybes demonstruojanti ir daugybę pasiekimų jazz muzikoje turinti latvė Baiba Skurstene.

“Su Erica senokai turėjome mintį padaryti vakarėlį, kuriame daininkės pavirstų dainuojančiomis deivėmis. Kiekviena iš pasirodysiančių merginų turi savitą spalvą, iš skirtingų muzikinių stilių ir atlikėjų charakterių susidedantis derinys tikrai bus įdomus ir netradiciškas”, - sako “Tabami” kūrybos vadas Viktoras Diawara.

Vasario 14 dienos vakarą klube “New York” vyksiančiame “Tabami Divas” bus atliekamos Madonnos, Tinos Turner, Pink, Erykah Badu, Alicia Keys, Janet Jackson, Annie Lenox, Bjork ir kitų savitų vokalų atstovių dainos.

Atmosferą taip pat kaitins “Tabami live band” bei šokių grupė “Todes”.

Organizatoriai Valentino dienos proga nepamirš ypatingai pamaloninti ir dailiosios lyties atstovių. Scenoje pasirodys karštieji “Gelbėtojų šou” vaikinai.

Anksčiau “Tabami” yra pristatę tokius muzikinius projektus kaip “Tabami goes Robbie Williams” ir “Tabami goes Clubbin”, “Tabami goes Madonna” su Erica Jennings, “Tabami goes Nirvana”, “Tabami goes Lounge”, “Tabami presents: No Djs”, “Tabami goes Latino”.

Šie vakarėliai yra vertinami kaip vieni profesionaliausių ir kokybiškiausių muzikinių šou Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją