Be įprastų „Metų dainos“, „Geriausio atlikėjo“ ir „Geriausios atlikėjos“, „Geriausios grupės“ ir „Geriausio debiuto“ apdovanojimų, statulėlės įteiktos ir tokiose kategorijose kaip „Postrealizmas“ ir „Šviežio oro gurkšnis“.

Be to, šiemet kartu su „Zip FM“ buvo renkami geriausi „Kylantys talentai“, o labiausiai pasižymėjusiai šviesiaplaukei atlikėjai įteikta statulėlė su užrašu „Tegyvuoja blondinės!“.

Įspūdingus pasirodymus apdovanojimų ceremonijoje surengė “69 danguje“, „Delfinai“ ir Stano, „Mokinukės“, „katinai“ Vilius Tarasovas ir Violeta Riaubiškytė, Vaidas Baumila.

„Radiocentro“ apdovanojimų nugalėtojus šiemet rinko daugiau kaip 150 tūkst. žmonių.

Šiemet statulėles namo nešasi:

Geriausia atlikėja – Jurga Šeduikytė (nelaimėjo Mia, Rūta Ščiogolevaitė, Sniegė).

Geriausias atlikėjas – Vaidas Baumila (nelaimėjo Alanas Chošnau, Onsa, Vilius Tarasovas).

Geriausia grupė – “Mango” (nelaimėjo „Delfinai“, „Mokinukės“, „Next“).

Geriausias debiutas – Vilius Tarasovas (nelaimėjo Mine-Me, „Toxica“, Wika).

Geriausia daina - „Yra kaip yra“ (Mia) (nelaimėjo „Aš šalia“ (Sniegė), „Pasiilgau namų“ – „Inculto“ ir Andrius Rimiškis, „Rička, Rička“ – Wika, „Važiuoju pas tave“ („69 danguje“).

Postrealizmas – Vaidas Baumila (nelaimėjo Andrius Rimiškis, Simona, Soliaris).

„Šviežio garso gurkšnis“- “Jūržolių šokis“, Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“ (nelaimėjo „Ar prabilt apie jausmus“ (Luka), „Jeigu nori“ (Vilius Tarasovas ir Violeta Riaubiškytė, „Smėlio žmonės“ (Jurga), „Tonight viskas Albright“ (Onsa ir Vaidas).

„Tegyvuoja blondinės“ - Yva (nelaimėjo Augustė, Gražkė, Violeta Riaubiškytė).

„Kylantys talentai“ - „Metal on Metal“ (nelaimėjo Elinas, „Filtered Tools“, MC Messiah).

RC Lietuvos TOP20 grupė - "Delfinai"

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją