„Šeštadienį buvo tragedija. Jeigu ir finale bus tokios sąlygos, tada mūsų sumanymas praranda prasmę“, - prisiminusi praėjusio šeštadienio pasirodymą po atrankinio turo kalbėjo J. Ritčik. Dainininkė aiškino, kad jų lazerių šou sėkmingai įgyvendinti studijoje reikia tamsesnio už įprastinį apšvietimo.

Kaip sakė J. Ritčik, jų pasirodymo praėjusį savaitgalį metu nei apšvietėjai, nei režisieriai neparodė jokio geranoriškumo ir nesutiko kelioms minutėms išjungti kai kurias šviesas. „Mums pasakė, kad čia nėra mūsų solinis pasirodymas ir jie šviesų neišjungs, nes to daryti jiems neleidžia generalinis“, - trumpai situaciją apibūdino dainininkė.

„Labai paprastas dalykas: ne atskiras atlikėjas daro visą šou, o visa komanda, dirba profesionalai, kurie išmano savo darbą. Esmė yra ne vienas pasirodymas, o visas šou. Tarptautiniame finale gali išsakyti savo pageidavimus ir pagal galimybes į juos bus atsižvelgta, bet svarbiausia vis tiek bus bendras koncerto vaizdas“, - aiškino nacionalinės atrankos prodiuseris Jonas Vilimas.

Grupės „4Fun“ vokalistė nusprendė nepasiduoti ir tiesos ieškoti ketina susitikusi su pačiu LTV generaliniu direktoriumi Kęstučiu Petrauskiu.

„Praėjusiais metais iš pradžių taip pat neleido išjungti šviesų analogiškai motyvuodami, priekaištavo, kad su savo tuo skuduru jiems viską uždengsime, tačiau pasitaikė supratingesnė pamaina, kuri padėjo įgyvendinti mūsų sumanymą“, - atlikėja prisiminė panašius nesklandumus, su kuriais ne vieniems atlikėjams LTV studijoje teko susidurti ir praėjusiais metais.

„Ko praėjusiais metais neleido, tie ir laimėjo“, - priminė praėjusiais metais „Eurovizijoje“ kartu su grupe „4Fun“ Lietuvai atstovavusi J. Ritčik.

LTV muzikinių projektų prodiuseris J. Vilimas pabrėžė, kad būna atvejų, kai atlikėjai skundžiasi visai be reikalo, neįvertindami technikos, nes kartais akis mato vienaip, o speciali kamera – kitaip, tamsiau.

„Dažnai tenka susidurti su „genijais“, kurie net nėra sėdėję už pulto, o išmano daugiau už profesionalus. Aš asmeniškai jokių nusiskundimų nesu girdėjęs, bet turintys ypatingų pageidavimų rytoj galės susitikti ir viską aptarti su apšvietėju“, - pažadėjo J. Vilimas.

Vaizdo siužete – J. Ritčik ir Girmos pasirodymo repeticijos filmavimas viena kamera skirtingais rakursais viename sostinės naktinių klubų. Nebe pirmą kartą „Eurovizijai“ besiruošianti „4Fun“ komanda įsitikinusi, kad televizijos studijoje nufilmuotas vaizdas gali būti ne prastesnis, nes ten galimybės yra kur kas didesnės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją