Albume, kuris turėtų pasirodyti kovo pradžioje, atlikėjas be ironijos prabils apie tai, kas šiuo metu vyksta Lietuvoje. „Šitas albumas – mano išvados, stebint gyvenimą, kuris vyksta aplinkui, kas man nepatinka. Protesto natelių jame daug . Tai yra „rėkiantis“ albumas,“ – pasakojo atlikėjas.

Anot A. Mamontovo, jam visada norisi parašyti tokias dainas, kurios priverstų žmones patiems sau užduoti vieną kitą klausimą: ar gerai gyvenu, kaip norėčiau gyventi, kodėl yra kažkas blogai ar gerai, kodėl gyvenu.

Paklaustas, ar dainininkas ketina žadinti žmonių patriotiškumą, atsakė nedrįstantis kalbėti tokiomis skambiomis frazėmis.

„Šio albumo tikslas – pažadinti žmonių kažkokią poziciją, požiūrį, nes labiausiai trikdantis ir stabdantis dalykas – kad daugelis tiesiog neturi nuomonės“, - kalbėjo jis. - Mes bandome būti vakarietiški ar prorusiški, visą laiką ką nors kopijuoti. Norėtųsi prisiminti, kas mes iš tikrųjų esame, kokia tauta. Mes dabar patys šito nebežinome.“

Nors dainos „Geltona, Žalia, Raudona“ debiutui vasario 16-oji nebuvo rinkta specialiai, A. Mamontovas džiaugėsi, kad iki tol baigus įrašų darbus, tai tapo puikia proga ją pristayti ir atlikti.

Plačiau apie naująjį albumą ir jį pristatančią dainą žiūrėkite iš „Geltona. Žalia. Raudona“ filmavimo aikštelės:

Žiūrėkite video, kaip buvo filmuojamas klipas

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją