Pernai T.Reznoras paskelbė, kad jo grupė išsivaduos iš įrašų kompanijų gniaužtų, ir, regis, jo pažadai pildosi. Naujasis albumas „Ghosts I – IV (Ghosts Volumes One though Four)“ buvo išleistas praeitą sekmadienį, rašoma „The LA Times”.

Muzikanto eksperimentas pasikliauja teorija, kad pirkėjai sutiks mokėti daugiau už muziką, jei bus įtraukti priedai ar papildoma medžiaga. Taigi T.Reznoras išleido albumą skirtingais formatais. Pirmojoje pakuotėje yra pirmosios 9 aukštos kokybės MP3 dainos, kurios yra nemokamos, 40-ies psl. PDF knyga ir skaitmeninis paketas su piktogramomis, telefonų užsklandomis, darbalaukių temomis ir kt.

Ši bazinė pakuotė kainuoja penkis dolerius, tačiau likusios albumo dalies kaina priklausys nuo norimo formato ir pakuotės turinio.

10-ies dolerių pakuotėje yra 2 CD ir keletas kitų gerybių. Na o 75-ių dolerių pakuotė jau išties smagi: dvigubas „Ghosts I-IV“ albumas, DVD, kuriame yra fiksavimui skirtos daugiatakelės .wav bylos, „Blueray” diskas su albumo stereo miksuote ir skaidrės. Šioje pakuotėje rasite visas gėrybes iš ankstesnių, 5-ių ir 10-ies dolerių vertės pakuočių.

Galiausiai, „užkietėję“ fanai (arba gerbėjai su pilnesnėmis kišenėmis) už 300-us dolerių gali įsigyti riboto tiražo pakuotę su autografais. Be anksčiau vardintų gerybių čia yra keturios 180 g vinilo plokštelės miksavimui, kurios yra įdėtos į specialius medžiaginius dėklus, bei reljefinis futliaras su trimis knygomis kietais viršeliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją