Švelnaus, spalvingo ir šviesią nuotaiką skleidžiančio balso tembro savininkė Lietuvos publiką pamalonino aukšto lygio
gyvo
garso koncertu. Scenoje ji pasirodė kartu su savo muzikantų komanda, o dvi žavios pritariančiosios vokalistės, atlikusios solo kūrinį, nustebino publiką balsais, skambančiais ne ką prasčiau, nei pačios vakaro kaltininkės.

Londone gimusi ir tebegyvenanti Gabrielle neveltui garsėja daugybe pavydėtinos sėkmės sulaukusių dainų ir retai šiandien sėkmingiems atlikėjams būdingomis savybėmis - nuoširdumu ir paprastumu. Koncertas nepasižymėjo ypatingais šou elementais, o jaukią vakaro atmosferą sukūrė vienintele scenos „dekoracija“ tapusi aukšta medinė kėdė, ant kurios buvo padėtas žalias arbatinukas su tokios pat spalvos puodeliu.

Koncerto metu „Utenos“ pramogų arena nebuvo sausakimša, tačiau klausytojai negailėjo palaikymo šūksnių. Visgi jie pagaliau įsidrąsino ir pajudėjo link scenos tik suskambus paskutiniam kūriniui, Gabrielle dainai „Dreams“. Tuo tarpu dainininkė susirinkusiems išreiškė padėką atsiklaupdama ant kelių.

Beje, vakaro viešnią apšildė neseniai muzikinę karjerą pradėjusi Augustė. Ypač entuziastingai buvo priimta jos daina sukurta „Eurovizijos“ konkursui, pavadinimu „Do something“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją