„Žmonės yra pasiilgę asmeninio dėmesio, artimesnio, tiesioginio bendravimo. Aš noriu, kad žmogų mano muzika pasiektų tiesiai“, - sakė A. Mamontovas.

Jo naująjį albumą auksinių „Omni ID“ kortelių turėtojai ir tie „Omnitel“ bendruomenės nariai, kurie ką tik tapo sidabrinių kortelių turėtojais, galės atsiimti „Omnitel“ salonuose.

Visi kiti „Omni ID“ turintys šalies gyventojai galės nemokamai parsisiųsti šį albumą ar atskiras jo dainas į mobilųjį telefoną ar kompiuterį.

Iki šiol didžiausias tiražas Lietuvos muzikos istorijoje priklausė grupei „Balius“ – jie 1999 metais išleido albumą, kurio tiražas siekė apie 90 tūkstančių.

A. Mamontovo albumas „Geltona, žalia, raudona“ šį rekordą viršija daugiau kaip 6 kartus.

Dvyliktojo A. Mamontovo albumo „Geltona, žalia, raudona“ pirmoji daina pirmiausia pasirodė internete. Dainos vaizdo klipą, kuris patalpintas interneto svetainėje „YouTube“, peržiūrėjo keliolika tūkstančių žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją