Pasak „Tiketos" atstovo Giedriaus Galdiko, vos pradėjus fiksuoti bilietų rezervacijas internetu, iškart buvo užfiksuota 1 tūkst. klientų.

Iš 40 „Tiketos“ kasų, realių pirkimų buvo įvykdyta 30-tyje.

Nors atsirado nusiskundimų, kad nebuvo įmanoma prisijungti prie sistemos, nes ji buvo užstrigusi, G. Galdikas tai paneigė. Pasak jo, esant tokiam klientų antplūdžiui, įsijungia apsaugos sistema, kuri surikiuoja lankytojus į „virtualią“ eilę. Laimi tie, kurie prisijungė anksčiau, kitiems teko laukti.

Į koncertą rezervavusieji bilietus internetu, iki rytojaus 10 val. privalės už juos sumokėti, kitaip šie vėl grįš į prekybą.

Pasak agentūros „M.P.3“ atstovės Živilės Vėlivytės, šiuo metu neįmanoma įsigyti bilietų ir Latvijoje, nes visi 30 tūkst. jau yra parduoti arba rezervuoti internetu.

Tuo pasinaudoti suskubo bilietų perpardavinėtojai, internetu jau siūlantys įsigyti bilietus, pigiausiai - už 220 Lt. Laimingieji, suspėję juos nusipirkti Lietuvoje, mokėjo po 175 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)