„Vilniaus publika, ko gero, yra pati sudėtingiausia, toks jausmas visada būna. Vilniečiai mato nemažai koncertų, gauna daugiau informacijos, čia vyksta aktyvesnis kultūrinis gyvenimas ir yra daug žmonių, kurie save laiko tam tikrais ekspertais, žinovais. Manau, kad labai gerai, kad jau grojome Marijampolėje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, nes visada sunkiau yra patį pirmą koncertą rengti Vilniuje“, – prisipažino A.Mamontovas.

Daugiau nei dvi valandas trukusiame koncerte A. Mamontovas kartu su jam talkinusia muzikantų grupe atliko ne tik naujausius kūrinius, bet ir klausytojams žinomas senesnes dainas – tokias kaip „Kibernetiniai žaislai“, „Paveikslas“, „Tušti delnai“, „Geležinė širdis“, „Krantas“ ir, aišku, legendinę „Laužo šviesą“.

Gerbėjų prašymu, A. Mamontovas du kartus sugrįžo į sceną bisui.

„Naujojo albumo dainose yra daug protesto, retorinių klausimų, dėl to supratau, kad muzikinis sprendimas turi būti aštrus, aiškus, tiesus, toks, kaip ir punk roko formulė. Koncerte iš karto atsiranda kontaktas su žiūrovais. Aš labai džiaugiuosi šiuo albumu“, – apie darbo „Geltona. Žalia. Raudona“ koncepsiją sako jo autorius.

Vaizdo reportaže – interviu su A.Mamontovu ir akimirkos iš jo surengto koncerto Vilniuje

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją