Nuo gruodžio mėnesio daina „5th Season“ figūruoja ir įtakingame MR2 radijo stoties tope (www.mr2.hu), kuriame ilgą laiką buvo įsitvirtinusi aukščiausiame dešimtuke. Prieš savaitę Jurgos kūrinys pakilo iki antrosios vietos, o šį savaitgalį sugebėjo nurungti visus konkurentus ir pakilo į aukščiausią poziciją.

Tai – pirmasis Jurgos Nr.1 užsienio šalyse. Lietuvoje pirmąsias vietas nacionaliniuose radijo topuose buvo pasiekę Jurgos kūriniai „Nebijok“ ir „Instrukcija“. Įvairių regioninių ar specializuotų radijo stočių pirmosiose vietose lankėsi ir kitos dainos - „Saulė vandeny“, „Galbūt“, „Aš esu tiktai jei tu esi“, „Renkuosi žemę“, „5th Season“, „Smėlio žmonės“ ir „Angelai“. Su daina „5th Season“ Jurga praėjusią vasarą laimėjo Baltijos dainos festivalį Švedijoje.

Praėjusiais metais išleidusi savo antrąjį albumą „Instrukcija“ Jurga surengė koncertų turą, kurio metu gausiai koncertavo Lietuvoje bei su pasirodymais lankėsi JAV, Vokietijoje, Vengrijoje, Slovėnijoje, Afganistane ir Švedijoje. Tuo tarpu šiais metais koncertuojančią Jurgą bus galima išvysti kur kas rečiau. Dainininkė daugiau dėmesio skiria kūrybai, taip pat gegužės mėnesį turėtų knygynus pasiekti Jurgos parašyta pasaka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją