Atlikėjo teigimu, pavadinti albumą „One Man Army“ mintis kilo iš to, kad karjeros pradžioje daug kas juo netikėjo, albumas buvo sukurtas jo paties, be didelės komandos ar vadybininkų pagalbos.

Prie 2005-ais pradėto įrašinėti Sezzy albumo „One Man Army“ dirbo ne tik Lietuvoje populiarūs muzikos kūrėjai (Mantas, Pushaz, Daiva Starinskaitė), bet ir 3 užsienyje žinomi prodiuseriai.

„Vienas prodiuseris yra iš Floridos, valdantis didžiulę hip hop muzikos kompaniją, kuriai priklauso per 20 žinomų JAV atlikėjų. Kitas - iš Niudžersio, dirbantis kompanijoje „BadBoys Entertainment“, kuri priklauso P. Diddy. Trečiasis prodiuseris - iš Vokietijos, prieš kelis metus gavęs geriausio R'n'B muzikos kūrėjo vardą. Šie žmonės nedirba su bet kuo, jie dirba tik su tais, kurie jiems patiems patinka ir kuriais tiki“, - vardino Sezzy.

„Jiems patinka tai, ką aš darau, todėl perduos mano albumą „dideliems vyrukams“, - įsitikinęs jis. – Žinau, kad kažkas įvyks, tai – tik laiko klausimas“.

Sezzy ne tik pristato pirmąjį savo albumą, bet ir debiutuoja kaip dainininkas. „Kurti dainas pradėjau nuo 13 metų ir jau tada žinojau, kad vieną dieną išleisiu albumą. Tačiau vėliau išvykau į Lietuvą ir pamačiau, kad kai ko trūksta šios šalies hiphopo scenoje. Priežastis, dėl ko aš pradėjau didžėjauti - kad padaryčiau tą muziką universalesne“, - savo istoriją prisiminė jis, tačiau dainavimo nepamiršo.

Sezzy prisipažino, kad šiuo metu intensyviai dirba prie naujojo savo darbo ir puse kelio link jo jau nueita.

Šiame albume taip pat galima rasti du kūrinius – „Wish“ ir „Got Over Love“, kuriuose skamba žinomų kūrinių semplai.

DELFI skaitytojams – Sezzy naujojo albumo dainos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją