Iš pradžių muitinėje buvo sulaikyta ledo scena, ant kurios čiuožti turi J. Pliuščenko.

„Muitinė nepraleido scenos todėl, kad mes keletą valandų laukėme Rusijos pusės parašo. Dėl to labai apmaudu. Norėtųsi, kad valstybė mūsų dalyvavimą „Eurovizijoje“ paremtų ne materialiai, o morališkai, - prisipažino J. Pliuščenko. – Vieni turime kovoti su tokiomis problemomis!“

Vos spėjus išmuitinti sceną ji buvo sulaužyta, todėl Čekijoje teko užsisakyti naują, skelbia „Tvoj Den“.

Tuo Rusijos atstovų nelaimės nesibaigė. Savaitgalį per repeticiją J. Pliuščenko susižeidė ranką. Garsusis sportininkas iš karto buvo nugabentas į vieną geriausių Belgrado ligoninių, kur atlikus rentgeno nuotrauką paaiškėjo, kad lūžio nėra, tačiau sužalojimas rimtas. Perrišta ranka ir gavęs medikų rekomendacijas dėl tolesnio gydymo, J. Pliuščenko grįžo pas save į viešbutį.

Vėliau nesėkmės prasidėjo Dimos Bilano sužadėtinei modeliui Lenai Kuleckai. Oro uoste buvo pamestas jos bagažas, ir mergina liko visai be daiktų. Tiesa, po kurio laiko lagaminai vis tik buvo rasti.

Tuo tarpu savaitgalį viename iš Belgrado klubų įvyko taip vadinamas „rusų vakarėlis“, kuriame dalyvavo Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Armėnijos, Gruzijos ir kitų šalių atstovai. Ten linksminosi Dima Bilanas, Ani Lorak, Diana Gurckaja ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją