Deja, kol kas tik viena iš minėtų dainų turi darbinį pavadinimą – „Flamingo“.

„Esame laimingi, galėdami pranešti, kad nauja „Metallica“ kūryba „valdo“, - teigia „Kerrang!“. Pasak leidinio, grupė labai sunkiai dirbo įrašų studijoje, kur jai talkino garsusis Rickas Rubinas, prodiusavęs „Slayer“, „System Of A Down“, „Red Hot Chili Peppers“ ir daugelio kitų albumus. „Rezultatas, kaip ir buvo galima tikėtis, yra labai sunkus ir labai metalinis“, - teigia „Kerrang!“.

„Geriausias trash-metal tradicijas atitinkantys rifai, sudėtingiausiems labirintams prilygstančios aranžuotės ir per veidą tvojantis pasitikėjimas savo jėgomis įrodo, kad naujoji „Metallica“ kūryba nenusileidžia klasika tapusiems kūriniams „Master Of Puppets“ ir „One“.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau, grupei „Metallica“ taip pat talkina ir garsus garso inžinierius Gregas Fidelmanas. Jis yra atsakingas už rugsėjo mėnesį planuojamo išleisti naujojo grupės albumo dainų skambesį.

Kaip praneša muzikos industrijos atstovams skirtas žurnalas „Billboard“, „Metallica“ sukūrė 26 naujas dainas, tačiau vėliau tobulino atrinktas 14.

Remiantis naujausiais pranešimais, dabar pilnai įrašyta yra 11 naujų kompozicijų, tačiau dėl ilgų dainų trukmių albume gali atsidurti tik 10 kūrinių.

„Esame įrašę keletą tikrai ilgų dainų“, - sakė gegužės 15 d. vykusioje festivalio „Bonnaroo“ spaudos konferencijoje dalyvavęs grupės būgnininkas Larsas Ulrichas. „Kalbu apie septynių, aštuonių ir net devynių minučių dainas. Nesistengėme specialiai įrašinėti ilgus kūrinius, tačiau dėl trukmių į albumą gali patekti tik 10 dainų“.

Grupės „Metallica“ lyderis atskleidė, kad neseniai buvo susitikęs su dizaineriu, kuris jau pradėjo ruošti ilgai laukto naujo „Metallica“ albumo viršelį.

Šią vasarą „Metallica“ vėl gros daugelyje muzikos festivalių, taip pat ir birželio 13 d. vyksiančiame „Bonnaroo“ festivalyje. Rugpjūtį legendinė metalo muzikos grupė dalyvaus Ozzy Osbourne rengiamame festivalyje „Ozzfest“.

Arčiausiai Lietuvos „Metallica“ koncertuos Latvijoje – Rygos „Skonto“ stadione. Grupės koncertas čia vyks liepos 20 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją