„Vertindami Lietuvos ir kaimyninių Baltijos šalių ekonominę situaciją jau dabar matome, kad renginių lankytojai labai atidžiai rinksis savo planuojamus aplankyti pasirodymus. Todėl rengdami ateinančio sezono renginių tinklelį stengiamės kviesti puikiai žinomas, pirmo ryškumo pasaulio scenos žvaigždes. Siekiame, kad atlikėjo vardai renginių lankytojams nekeltų abejonės, ar verta pabuvoti jų koncertuose“, – pranešime spaudai cituojamas „Seven entertainment“ generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Anot jo, organizuoti aukščiausio lygio koncertus Lietuvoje nuo rudens leis ir augantis kokybiškų arenų skaičius, suteiksiantis galimybę bendrovei išplėsti renginių geografiją. Be Vilniaus ir Šiaulių arenų nuo rudens duris atvers Panevėžio miesto arena, kurioje per pirmus veiklos metus įvyks apie 60 renginių.

Neatsitiktinai naujo „Seven Live“ sezono pradžiai pasirinkta viena sėkmingiausių roko grupių Amerikos istorijoje „R.E.M.“, kuri „Siemens“ arenoje Vilniuje koncertuos rugsėjo 14 d.

Trimis „Grammy“ apdovanojimais įvertintas ir daugiau nei 70 mln. albumų pardavęs kolektyvas Lietuvoje surengs vienintelį šou, kuriame ne tik pristatys naujausią savo studijinį albumą „Accelerate“, bet ir atliks didžiausius hitus.

Bilietais į „R.E.M.“ koncertą bus pradėta prekiauti ketvirtadienį, birželio 19 d., 10 val. ryto. Tik tą dieną bilietai kainuos nuo 100 Lt.

Amerikos grupė „R.E.M.“, susikūrusi 1980 m., yra vienas pirmųjų sėkmės sulaukusių alternatyvaus roko kolektyvų, kuriame nuo pat karjeros pradžios muzikuoja pagrindinis vokalistas Michaelas Stipe, gitaristas Peteris Buckas, bosistas Mike Millsas ir būgnininkas Billas Berry. Jau išleidusi debiutinį singlą „Radio Free Europe“, grupė „R.E.M.“ sugebėjo atkreipti muzikos gerbėjų dėmesį, tačiau 1983 m. išleistas debiutinis albumas „Murmur“ pralenkė visus lūkesčius – šį įrašą šiandien galime drąsiai vadinti vienu geriausių indie-rock muzikos pavyzdžiu.

Netrukus dėl galimybės leisti „R.E.M.“ įrašus pešėsi visos didžiosios muzikos pasaulio įrašų kompanijos. Nugalėtoja tapo „Warner Bros. Records“, pasiūliusi tiems laikams neregėtą 80 mln. JAV dolerių vertės kontraktą. Nuo tada „R.E.M.“ išleido ne vieną daugiamilijoniniais tiražais parduotą albumą ir surengė ne vienas pasaulines gastroles.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją