Negana to, pačioje sostinės širdyje, kur šurmuliuoja daugybė žmonių, įsikūręs rokeris panoro pamatyti žymiausias miesto vietas.

Viešbutyje „Narutis“, kuriame atlikėjo komandos nariams buvo užsakyti 8 kambariai, pirmiausia pasirodė personalas ir muzikantai. Pasaulyje garsi žvaigždė su dukra Zoe Kravitz į viešbutį atvyko apie 20 val. Tiesa, kelioninis autobusas, su kuriuo atlikėjas atvyko iš Ukrainos, sustojo prie Vilniaus rotušės.

Neskubėdamas iš jo išlipo L. Kravitzas ir lėtu žingsniu nuėjo į šalimais stovėjusį „Mercedes“ markės automobilį. Kartu su juo atsisėdo ir kaip manyta devyniolikmetė Zoe. Vėliau organizatoriai pranešė, jog L.Kravitzo dukra neatvyko, o jaunoji ponia yra atlikėjo asistentė.

Dar prieš atvykdamas į viešbutį, atlikėjas organizatorių paprašė asmeniškai jam skirto automobilio, kuris jį galėtų pavežioti po Vilnių. Muzikantas turi išties nemažai laisvo laiko – koncertas „Siemens arenoje“ vyks tik ketvirtadienį vakare.

Daugiau jokių kitų ypatingų reikalavimų L. Kravitzas nepateikė.

Kiek vėliau, atlikėjui atvykus į viešbutį, privažiavo greitosios medicinos pagalbos mašina. Organizatorių teigimu, viena iš komandos narių giminaičių skundėsi rankos skausmais.

DELFI dar anksčiau rašė, kad dainininko pageidavimų sąraše didžiausias dėmesys buvo skiriamas garso bei šviesų kokybei. Tam reikalinga įranga jau dabar keliauja į Lietuvą šešiais autobusais ir penkiais vilkikais. Taip pat su L. Kravitzu kartu į Lietuvą atvyksta 40 aptarnaujančio personalo asmenų.

Prieš vidurnaktį L. Kravitzas išėjo iš viešbučio ir nuvyko „Vilniaus vartų“ link. Vėlyviems naktipiečiams atlikėjui organizatoriai pasiūlė ten esantį žuvies restoraną.

Nors restoranas užsidarė 23 val. vakaro, jis vėl atvėrė duris žvaigždei ir jo komandai.

Atlikėjas užsisakė tik žalios žuvies salotų ir baltojo vyno. Po valandėlės prie jo prisijungė ir kiti grupės nariai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją