Godos personažas – „fyfa“, kuriai gyvenime didžiausios vertybės yra pinigai, vardiniai dizainerių drabužiai, prabangūs automobiliai. Luko įkūnytas herojus – tai repuojantis „mužikas“, kurio idealas – juodaodžių gyvenimo būdas. Jo gyvenimo tikslas – šalia savęs turėti nepriekaištingos išvaizdos blondinę, kurią žūtbūt privaloma materialiai išlaikyti.

"Aš jau įpratau, kad daugelis žmonių manyje įžvelgia tiesiog eilinę tuščiagalvę blondinę, kuriai gyvenime terūpi tik pinigai bei šlovė. Aš nesu tokia, tačiau nesiruošiu niekam to įrodinėti. Manau, kad mokėjimas pasijuokti pačiam iš savęs - didelė žmogaus vertybė, todėl ir nusprendėme kartu su Luku sukurti šį projektą. Tikimės, kad klausytojai tarp mūsų dainų eilučių įžvelgs nuoširdžią ironiją" - šypsojosi Goda.

Dueto atliekami kūriniai – tai apie dviejų amžinai nesuderinamų lyčių poreikius, apie jų paviršutinišką požiūrį į gyvenimiškas situacijas, kurios artimos kiekvienam iš mūsų. Tai tiesiog gyvenimo parodija su trupučiu sarkazmo...

"Dainos įrašo metu buvo be galo linksma. Visą šį procesą nusprendėme įamžinti vaizdo formate, kad senatvėje galėtume parodyti savo vaikams, tačiau netikėtai gavosi mėgėjiškas, nuoširdžiai linksmas muzikinis klipas, kurį, manau, bus įdomu žiūrėti daugeliui mūsų gerbėjų. Savo klausytojus žadame nuolatos stebinti vis naujomis dainomis, kurių kiekviena bus iliustruota tokiu pat linksmu, ironijos kupinu vaizdo klipu" - pažadėjo Lukas.

Lukas ir Goda iš savo klausytojų tikisi supratingumo, gerų nuotaikų ir svarbiausia - plačių šypsenų. "Nieko rimto!!!" - juokavo atlikėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją