Kartu su juo atvyko šešiolikos žmonių palyda, tarp kurių – ir asmeninis jo asmens sargybinis. Be viso to, iš koncerto organizatorių jis pareikalavo papildomų žmonių, kurie jį saugotų.

Dainininkas Lietuvoje viešės iki sekmadienio. Šiandien jo laukia koncertas „Siemens arenoje“, rytoj – Šiauliuose. Tiesa, Saulės mieste jis neketina apsistoti ir iškart po koncerto grįš į sostinę.

Reikalavo sumuštinių ir konjako

Specialių pageidavimų maistui atlikėjas neturėjo – jam priimtinas viešbučio meniu. Koncerto metu, užkulisiuose, D. Bilanas paprašė tik šaltų užkandžių, t.y. - paprasčiausių sumuštinių.

O šalia gaiviųjų gėrimų, ant stalelio jam turės būti padėtas vienas aukštos klasės konjako butelis.

Kol kas D. Bilanas, kaip tikra žvaigždė, atsisako duoti asmeninius interviu, tačiau vienas laimingasis turės galimybę ne tik su juo pabendrauti, bet ir pasivaikščioti po koncertų Vilniuje ir Šiauliuose užkulisius. Šis žmogus laimėjo „Russkoje radio“ skelbtą konkursą.

Merginų dievaitis į mūsų šalį atkeliauja su nauja programa iš būsimo albumo, kurį įrašė kartu su vienu garsiausių prodiuserių Timbalandu. Naujas albumas bus išleistas net trimis kalbomis. Vieną dainą D. Bilanas įrašė kartu su kanadiete Nelly Furtado.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją