Klykiančios merginos į sceną mėtė gėles ir pliušinius žaislus. Buvo ir atėjusių su plakatais – juose atsispindėjo meilė dainininkui.

Atlikėjas noriai bendravo su publika ir dėkojo gerbėjoms. Jo žodžius ir padėkas palydėdavo lietuvaičių klyksmai ir į sceną krentančios gėlės.

Vienos gerbėjos prie publikos priartėjusį atlikėją stengėsi paliesti. Kitos įnirtingai siūlė atneštas gėles. Po koncerto pulkas paauglių prie scenos būriavosi tikėdamasis sulaukti dainininko autografų.

Rusiškai ir angliškai dainavęs bei gera nuotaika spinduliavęs atlikėjas daugiausia scenoje judėjo su šokėjais. Pasirodymo metu D. Bilanas tris kartus keitė aprangą.

Koncerte be kitų gerai žinomų dainų nuskambėjo ir teisę kitąmet rengti „Eurovizijos" dainų konkursą gegužę Rusijai iškovojusi „Believe me", ir ankstesnės „Eurovizijos“ daina „Never let you go“.

Filmuoti leista tik beveik valandą vėlavusią spaudos konferenciją, fotografuoti buvo galima tris pirmas atlikėjo dainas.

Organizatorių teigimu, D. Bilano klausėsi 5-6 tūkstančiai žmonių, tačiau visi bilietai nebuvo parduoti.

Penktadienio rytą traukiniu iš Maskvos pasiekęs Vilnių, popietę dainininkas čiuožinėjo ant ledo.

Dainininkas Lietuvoje viešės iki sekmadienio. Šeštadienį jo laukia koncertas Šiauliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją