„Kaip vienoje dainoje dainuojame „noriu neįmanomo“, taip mes norime viename koncerte padaryti neįmanoma - sugroti ir seniai žinomas dainas, ir naujas“,- tikino I.Lagutenko.

„Mumiy Troll“ muzika užburia vien klausantis jos, tačiau sunku nusakyti kokį įspūdį palieka gyvas atlikimas. Tai savotiška energetinė bomba. Unikaliai charizmatiškas I.Lagutenko kiekvieną dainą scenoje paverčia nedideliu spektakliu. Jis neįtikėtinai aistringai jaučia savo atliekamą muziką. Kiekvieną garsą palydi išraiškinga Ilja mimika ar, atrodytų, šimtus valandų prieš veidrodį atidirbinėti, tačiau išties visiškai natūraliai gimstantys judesiai.

„Ačiū visiems už palaikymą visus šiuos metus. Nepaprastai džiaugiuosi šį vakarą būdamas čia su jumis“. Po šių Ilja žodžių suskambo legendinė „Utekaj“.

Drauge su Ilja kiekvieną dainą dainavę gerbėjai atrodė nepaprastai įsijautę, tačiau paklausti tvirtino, jog prieš porą metų vykęs koncertas buvo įspūdingesnis. „2007 – ųjų koncertas man patiko kiek labiau. Šį kartą dainų atlikimas nutolo nuo originalų, o ir pats Ilja atrodė mažiau įsijautęs, tačiau „Mumiy Troll“ paliekamas įspūdis visuomet pats geriausias, todėl labai sunku kažką lyginti. Jų klausau nuo pat mažens ir džiaugiuosi, kad jų muzika nesensta ir niekada nebus užmiršta“, - tikino ištikimas grupės gerbėjas Tomas.

Suskambus paskutiniams koncerto akordams ant scenos krito rožės, publika šėlo, o šiltai ir betarpiškai su savo gerbėjais bendraujantis Ilja po ilgų prašymų sugrįžti atliko dainą „Delfini“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją