Duodamas išskirtinį interviu DELFI, Enrique prisipažino pirmosios viešnagės Lietuvoje metu neturėjęs nė vienos laisvos minutės pasivaikščiojimams ar kitokiai pažintinei veiklai, todėl šį kartą ketinantis pamatyti kuo daugiau. Deja, ketinimai ir liko ketinimais.

Kaip ir pirmajame E.Iglesias koncerte Lietuvoje, šį sekmadienį „Siemens“ arenoje laisvas vietas buvo galima suskaičiuoti ant pirštų.

Prieš pasirodant meilės dainų dievaičiui, publiką apšildė Esmee Denters. Jaunutė olandų kilmės atlikėja dainuos prieš E.Iglesias visų gastrolių Europoje metu.

Pakilus baltai uždangai, scenoje pasirodė gausi muzikantų komanda, o pats Enrique modernių technologijų pagalba išniro tiesiog iš po žemių. Publika negailėjo šūksnių ir aplodismentų, o atlikėjas, kaip įprasta – malonių staigmenų.

Paklausęs, ar arenoje yra vyrų, vieną drąsiausią ir nepabijojusį užlipti ant scenos, dainininkas tiesiog pasisodino šalia savęs, po poros minučių prie jų prisijungė ir drąsuolio mergina. Atlikėjas kalbino porą, klausinėjo apie jų santykius, pasiūlė ir pavaišino degtine. Dar kartą padrąsinęs ant scenos užlipusį vaikiną, Enrique pasiūlė jam padainuoti drauge. Apsikabinę abu vyrai traukė dainą ir audrino publiką.

Atlikdamas vieną garsiausių savo kūrinių „Hero“, Enrique ant scenos pasikvietė dar vieną merginą. Pasimetusi ji vos sugebėjo atsakyti į kelis vyro klausimus. Paklausta, ar turi vaikiną, ji atsakė, jog ne, tačiau kiek vėliau prisiminė jį turinti ir pakeitė savo atsakymą. Laimingoji galėjo džiaugtis atlikėjo prisilietimais, šokiu su juo ir net bučiniu, kuriuo simboliškai ir užsibaigė daina.

Vienam po kito skambant didžiausiems atlikėjo hitams, scenoje ėmė snigti sidabru, publika tiesiog šėlo, o nenuneigiama Enrique charizma užbūrė net ir didžiausius skeptikus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją