Bendrą Sashos Son(g) ir Ukrainos žvaigždės dainą sukūrė mūsų atlikėjas, pavadinęs ją „Ne ne ne“, nes įsivaizdavo, kad ji labiausiai atitiktų jos kūrybą ir jos dainavimo stilių. Muzikinis takelis kūriniui šiuo metu kuriamas Londone.

„Tai – didžiulis pasiekimas, nes nemanau, kad kuris nors Lietuvos atlikėjų yra apvažiavęs tiek Ukrainos miestų“, - džiaugėsi dainininko prodiuseris Martynas Tyla.

Pasak jo, šis išskirtinis susidomėjimas lietuviu atsirado ne veltui: „Šio turo organizatoriai darė apklausas, stebėjo radijo stočių topus, žmonių pageidavimus ir pagal tai rinko atlikėjus, ką jie norėtų matyti. Dima gauna žinutes iš žmonių, jie klausia, kada atvyksime, vadinasi, mes ten esame žinomi“.

Specialiame ture po Ukrainą pakviesti dalyvauti ir keletas kitų „Eurovizijos“ dalyvių.

Vasaros planuose - albumas ir koncertai

Sasha Son(g)
Šią vasarą be koncertų dainininkas dirba prie naujojo savo albumo, kuriame jau suplanuota bendra daina su atlikėja Atlanta.

Prie vieno iš albumo kūrinių prisidės Linas Adomaitis, sukūręs jai muziką ir Giedrė iš „Empty“, kuri pasirūpino žadamo hito žodžiais.

Sasha Son(g) taip pat yra paprašytas sukurti žodžius vėžiu sergančių vaikų himnui, kurią sudainuos dauguma žinomų Lietuvos atlikėjų.

Penktadienį Sashos Son(g) laukia koncertas „Aquarium“ šokių klube Londone, šeštadienį - Peterborough mieste, „Pulse 8“ klube.

Liepos 10 d. dainininkas koncertuos Klaipėdoje, liepos 11 d. - Palangos vasaros koncertų estradoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją