Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmečio proga DELFI kviečia visus savo skaitytojus iš 14 kūrinių, jau įrašytų į “Lietuvos tūkstantmečio dainų” albumą, išrinkti vieną pačią brangiausią mums Lietuvos tūkstantmečio dainą.


Tą melodiją su žodžiais, kuri Jums skamba kaip tautos vienybės simbolis, atpažįstamas kiekvienam tautiečiui iš pirmų akordų.


Daugiausia Jūsų balsų sulaukusi daina bus įrašyta į unikalų paauksuotą diską, ant kurio bus užfiksuotas ir Jūsų balsų kiekis.


Šis diskas bus perduotas Lietuvos nacionaliniam istorijos muziejui ir visą laiką bus saugomas garbingoje vietoje - Gediminos pilies bokšto ekspozicijoje, kaip Lietuvos tūkstantmečio daina.


Už Lietuvos tūkstantmečio dainą balsuokite iki liepos 26 dienos. Ši DELFI akcija skirta Lietuvos vardo tūkstantmečio paminėjimui. Įprasminkime tūkstantmetį savo balsais Tautos dainos rinkimuose!



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)