„Maždaug prieš porą mėnesių netikėtai sulaukėme pasiūlymo bent vienai dienai atkurti „D. A. 17” ir atlikti keletą savo geriausių dainų viename koncerte. Tas renginys mums taip patiko, kad net gimė noras grupę iš esmės atgaivinti ir išleisti geriausių dainų albumą”, - albumo gimimo istoriją pasakoja „Sąmokslo teorijos” vedėjas.

„D. A. 17. Geriausios dainos” yra ir viena nauja daina – „Viltis”. Tai, anot A. Klivečkos, yra pats optimistiškiausias albumo kūrinys, tačiau iš esmės savo stilistika nesiskiria nuo tamsokos ir niūrios grupės muzikos.

Šiomis dienomis prekyboje pasirodžiusį albumą A. Klivečkos albumą jau įvertino Arno artimieji ir kolegos. „Žmona ir draugai sako, jog albumas išėjo pakankamai sėkmingas. Bet pažiūrėsim, kaip mūsų darbą įvertins radijo stočių klausytojai ir „D. A. 17” gerbėjai”, - atsargiai apie geriausių dainų albumo perspektyvas kalba dainininkas.

Dabar, kai laidos „Sąmokslo teorija” kūrėjai atostogauja, turėdamas laiko Arnas sako jau mąstąs ir apie naujų dainų kūrimą.