Pasako jo, studijoje dirbantis gyvasis klasikas visai nepanašus į tą žmogų, kurį visuomenė pažįsta iš pasirodymų televizijos laidose ir knygų puslapių. „Studijoje „bajeriais“ nesisvaidome. Susikaupiame ir dirbame. Kartais savais metodais jį priverčiu paprakaituoti prie mikrofono, - pasakojo muzikantas. – Tiesa, kartą jam pasiūliau išgerti viskio, tačiau J.Erlickas atsisakė, paaiškinęs, jog tai gali užsitęsti tris dienas. Likau nesupratęs – ar jis galvoje turėjo įrašų sesiją, ar gėrimą“. Pasak „Sielos“ vokalisto, naujasis J.Erlicko albumas turėtų būti nepaprastai įdomus, prisodrintas senų rusų filmų nuotaikos ir
funk
muzikos skambesio. „Galbūt J.Erlickas kiek ir būgštavo, pradėjęs dirbti kartu su manimi. Tačiau dabar jis ir pats sako, jog jaučiasi taip lyg, startavęs regioninėje krepšinio lygoje, dabar jau įsiveržė į Eurolygą“, - sakė A.Sirgedas.

Pastaruoju metu Aurelijui, prodiusuojančiam kitų atlikėjų kūrybą, tenka susidurti su daugybe įdomių bei talentingų asmenybių – kartu su juo dirbo Taja, studijoje dažnai viešėdavo ir dainas įrašinėdavo muzikinio realybės šou „Dangaus“ dalyviai. „Džiaugiuosi, kad tenka dirbti su įdomiais žmonėmis, - pasitenkinimo neslėpė Aurelijus. – Kur kas blogiau būtų, jei tektų vargti su didžiakrūte bebalse mergina, užsigeidusia tapti žvaigžde“.