Be to, tai pirmoji sunkiojo roko grupė, kuriai pavyko pasiekti pergalę, – jos daina „Hard Rock Hallelujah“ sumušė gautų taškų rekordą.

Už poliarinio rato įsikūrusio Rovaniemi miesto, iš kurio kilę grupės nariai, mero teigimu, savivaldybė nori pagerbti savo sūnų sėkmę.

Iki šiol Suomija pasižymėdavo vienais iš prasčiausių rezultatų kasmetiniame „Eurovizijos“ konkurse.

Bet „Lordi“, kurios nariai rengiasi monstrų su ragais kostiumais, visų nuostabai laimėjo šeštadienį vykusį „Eurovizijos“ finalą Atėnuose.

Naujoji aikštė „Lordi“ bus atnaujinto Rovaniemi miesto centro dalis.

Už poliarinio rato įsikūrusi regioninė Laplandijos sostinė skelbiasi esanti tikrojo Kalėdų senelio tėvynė.

Pranešime Suomijos spaudai oficialusis Rovaniemi miesto Kalėdų senelis teigė: „„Lordi“ pergalė įrodo, kad sunkus darbas ir didelis tikėjimas savo galimybėmis išpildo net pačias didžiausias svajones.“

Nepaisant ankstesnių būgštavimų, kad „Lordi“ gali galutinai pakenkti Suomijos reputacijai „Eurovizijoje“, šalis itin džiugiai sutiko žinią apie grupės pergalę.

Monstrus pasveikino ir Suomijos prezidentė Tarja Halonen, ir ministras pirmininkas Matti’is Vanhanenas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją