Prieš kelerius metus atlikėja Raimonda Masiulytė nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje sulaukė kritikos dėl savo aprangos iš komisijos nario Jurijaus Smorigino. Atlikėja tiesiai šviesiai pasakė, jog ją rengė žvaigždžių stilistas Mantas Petruškevičius. Po šio konkurso kilo didelis skandalas. Ir dabar atlikėjos paklausus, kodėl nusprendė dalyvauti konkurse, Raimonda juokaudama atsakė: „Labai pasiilgau Jurijaus Smorigino. Šįkart einu į atranką, nebijodama kritikos, ją išmokau priimti, jeigu ji išties yra kritika, o ne įžeidinėjimai.“

Atlikėja dainuos lietuvišką dainą „Ledinė širdis“. Ją parašė Aurelijus Sirgėda, o muziką sukūrė pati Raimonda su Andriumi Driuku. Ji dar neišdavė paslapties, kaip pasirodys atrankoje. „Tikrai šįkart manęs nerengs Mantas Petruškevičius, beje, vis dar manau, jog rūbai nėra svarbiausia, reikalui esant, juos galima labai greitai pakeisti“, - kalba dainininkė.

Dalyvavimas „Eurovizijoje“ prilygsta gimtadieniui

Grupė „Saulės kliošas“ dainų konkurse „Eurovizija“ dalyvaus jau septintą kartą. Grupės narių niekas neprašo, neįkalba dalyvauti atrankoje, tiesiog jiems „Eurovizija“ prilygsta gimtadieniui, Naujųjų metų šventei ar kokiam linksmam nuotykiui. Grupės nariai dar sprendžia, kokią dainą atliks atrankoje, bet greičiausiai dainuos dainą „Tu atėjai“.

„Mūsų pasirodymas bus normalus, koks turi būti normalios, geros grupės. Esame tikra gyvos muzikos grupė, svarba teikiame atlikimui ir muzikai. Mažiau domimės šou ir visokiais kitais blizgučiais“, - kalba grupės narys Laurynas.

Tikisi laimėti atranką

Atlikėja Mini–me laimę bandys nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje jau trečiąjį kartą. Ji tikrai šiame konkurse dalyvauja ne dėl to, jog primintų save klausytojams, nes yra ir kitų televizijos laidų ir projektų, kuriose galėtų pasirodyti.

„Jau dalyvavau du kartus, gerai sekėsi, dainuodavau finale, todėl ir vėl bandysiu atrankoje gerai pasirodyti. Aš einu pirmą vietą užimti. Galbūt trečias kartas nemeluos ir laimėsiu. Labai noriu atstovauti Lietuvai“, - teigia atlikėja.

Atlikėja dainuos mirusio grupės „Tipo grupė" nario bei prodiuserio Egidijaus Remeikio parašytą dainą. Tik kol kas ji neišduoda dainos pavadinimo nei apie ką bus daina, nei koks bus pasirodymas. „Dar su prodiuseriais dirbam įrašų studijoje, jau su profesionalais kuriam choreografiją pasirodymui, bet kol kas noriu išlaikyti viską paslaptyje“, - paslaptingai pasakoja dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją