„Kylie Minogue rengia vienus intensyviausių ir stipriausių šou visame pasaulyje, todėl labai džiaugiuosi, kad pristatydama savo naujausią albumą „Afroditė“ į savo turo sąrašą ji įtraukė ir Vilnių. Tie, kas yra matę Kylie Minogue pasirodymus užsienio šalyse, žino, kad jie yra nepamirštami – tikra puota popmuzikos ir įspūdingų šou mėgėjams“, - sakė „Seven Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

Naujausias Kylie Minogue albumas „Afroditė“ buvo itin lauktas – jis išleistas po trejų metų pertraukos šių metų liepą. Albumas pačią pirmąją savaitę pateko į Jungtinės Karalystės populiariausių albumų sąrašo viršūnę ir pakartojo prieš 22 metus jos išleisto debiutinio albumo „Kylie“ sėkmę. Kiek vėliau pasirodęs pagrindinis albumo singlas „All the Lovers“ tapo tikru šios vasaros hitu, nuolat skambančiu radijo stotyse. Rugpjūčio pradžioje singlas užkopė į pirmą vietą JAV pardavimų sąrašuose.

Šis turas žada būti pats ryškiausias Kylie Minogue karjeroje, nes ji ketina sukurti įspūdingiausią gyvą renginį, kuris pralenks jau anksčiau žemę drebinusius dainininkės šou. Kylie šiuo metu dirba ties turo koncepcija.

„Reakcija, kurią sukėlę „Afroditė“, yra visiškai neįtikėtina ir įkvepia mane ir mano komandą sukurti naują šou, kuris mus visus nukels į pakilios nuotaikos ir džiaugsmo, jaudulio ir žavesio kelionę. Aš nekantrauju kitais metais pamatyti visus savo fanus”, - kalbėjo atlikėja.

Pasak popmuzikos kritikų, naujausias Kylie Minogue albumas yra akivaizdus atlikėjos sugrįžimas prie šokių muzikos šaknų – naujų jėgų ir sumanymų pilna Kylie vėl diktuoja madas šokių muzikos aikštelėje.

Dainas naujausiam dainininkės albumui „Afroditė“ kūrė ne tik pati Kylie Minoque, bet ir britų elektroninės muzikos kūrėjai bei atlikėjai Stuartas Price'as (jis taip pat ir prodiusavo albumą), muzikos grupės „Scissor Sisters” vokalistas Jake'as Shearsas bei muzikantas Timas Rice'as – Oxley iš grupės Keane.

Be jau minėto pagrindinio albumo singlo „All the Lovers“ popmuzikos dievaitės gerbėjai Vilniuje išgirs ir kitas albumo dainas bei legendinius Kylie Minogue karjeros hitus, tarp kurių – „Spinning around“, „In your eyes“, „Can‘t get you out of my head“, „Red blooded woman“, „Chocolate“, „Love at first sight“, „Your disco needs you“, „In my arms” bei kitos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją