Ant scenos E.Jennings demonstravo gimdymą

Likus dar pusvalandžiui iki koncerto, „Siemens arenoje” jau šurmuliavojaunatviška publika, o netrukus arena buvo sausakimša. Iki MTV gimtadienio televizijos atstovai pranešė, kad jame dalyvaus daugiaukaip 6 tūkst. žmonių.

Lygiai 18 val. vakaro pirmasis TV ekrane su visais pasisveikino Arklys iš laidos „Wishlist“, pasidžiaugęs ne tik „grynakraujo jaunimo“ kanalo švente, bet ir pristatęs pirmąją pasirodančią grupę „IR“. Vos pasigirdus pirmiesiems gitarų akordams, sparčiai pilnėjanti salė atlikėjus pasitiko šūksniais ir plojimais.

Paskelbus gimtadienio pradžią, ant scenos po trumpų pertraukėlių lipo Lietuvos atlikėjai. Su savo išskirtinėmis programomis pasirodė 15 grupių, viso – apie 100 žmonių. Trys iš jų yra MTV EMA statulėlių laimėtojai – Jurga Šeduikytė, „Happyendless“ bei Leon Somov su Jazzu. 

Daugiausiai vakaro svečių dėmesio susilaukė „Suicide Djs“ narys Vidas Bareikis, kuriam iš kūno kyšojo dar viena galva, pasirodo, vardu Robertas. „Jis visai neseniai sudrebino mano gyvenimą, tiesiog atsirado iš manęs, negimdžiau, nesu moteris. Jis labai prašė atvesti jį į viešumą ir labai džiaugėsi, kad buvo koncerte kartu. Jis - gera paspirtis bet kuriam žmogui, artistui tuo labiau, kai turi ne artimo ranką ant peties, bet artimą ant peties. Galvojau, kad bus daug publikos, reikia palaikymo ir jis atsirado,“ - netrukus paaiškino aktorius.

Ne mažiau visų akis traukė ir netrukus gimdyti turinti Erica Jennings. Daugelis išgirdę, kad vakare pasirodys „Skamp“, svarstė, ar Erica pasirodys, ir, visų nuostabai, abejonės buvo greitai išsklaidytos.

Pasipuošusi trumpute juoda suknele ir aukštakulniais, moteris ant scenos sudainavo kelis kūrinius. Dainos „Sportas“ publika klausė susižavėjusi, nes tardama žodžius „Stumk, stumk, kelk, spausk, dešinę, kairę, nieko nelauk“, ji elegantiškais judesiais demonstravo gimdymą.

Savo džiaugsmu ant scenos pasidalino ir Viktoras Diawara, kuris ketvirtadienio vakarą tapo tėvu. „Šiandien pirmą kartą aš ant scenos lipu kaip tėtis ir norėčiau su visais ta proga išgerti,“ - šypsojosi jis.

Vakaro metu savo dainomis lepino taip pat ir „In Culto“, „Freaks on Floor“, SEL, „Flamingo" bei kitos grupės. Daugiau įspūdžių – fotoreportaže.

T. Blėdis tapo fotografu, A. Valentaitė susirado vyro idealą

MTV gimtadienio užkulisiuose virė kitas gyvenimas. Vos atvykusius svečius pasitiko raudonas kilimas, ir jas įamžinti norintys fotografai.

Vieni mielai pozavo, kiti bandė nepastebimai prasmukti, o atlikėjas Mantas sugebėjo išvartyti visus raudonojo kilimo stulpelius. Negana to, pastatęs vos vieną į jo vietą, spruko iš įvykio vietos.

Vienas į renginį atvykęs Titas Blėdis taip įsilinksmino, kad šiek tiek pasivaišinęs, ėmė visus fotografuoti, prisistatydamas kaip fotografas. Tiesa, jis pats buvo greitai nufotografuotas.

Žavesio netrūko kaip visada grakščiai Astai Valentaitei. Šventėje pasirodžiusi su dviem draugėmis, ji vis trumpam jas palikdavo, kad galėtų pabendrauti su pažįstamomis žvaigždėmis. Jos dėmesį netikėtai patraukė šalia stovėjęs Arnoldo Swarcheneggerio atvaizdas, prie kurio su vyru Laimučiu išsiskyrusi moteris mielai fotografavosi.

„Ir tu čia? Negaliu patikėti!“ - ištarė viena mergina MTV gimtadienyje pamačiusi Oskarą Koršunovą. Jis šventėje pasirodė su buvusia drauge Agne Kuzmickaite, tačiau vėliau dizainerė jį paliko vieną ir nuskubėjo pas savo mylimąjį.

Per pasirodymų pertraukėles žvaigždes ir TV žiūrovus linksmino užkulisiuose įsikūrę VJ Jonas, Indrė ir Mantas iš MTV „Most Wanted“, kurie rengė gyvus trumpus reportažus apie tai, kaip vyksta linksmybės BMW ložėje, įsikūrusioje VIP zonoje. Čia pat buvo imami interviu, pateikiami komentarai, bendraujama su muzikantais. Gera muzika visus vaišino Dj Mamania.

Po koncerto šventė persikėlė į Vilniaus klubą „Gravity“, kur vyko gimtadienio afterparty.

Geriausias vaizdo klipas - „Who's Shot the Silence?"

Prieš gimtadienio šventęs DELFI surengė geriausių lietuviškų vaizdo klipų konkursą. Portalo skaitytojai nusprendė, kad geriausias - Mario Basanov&Vidis feat. Jazzu už darbą „Who's Shot the Silence?" vaizdo klipas. Jo kūrėjai buvo apdovanoti MTV gimtadienio metu. 

Pasidžiaugęs skaitytojų įvertinimu, Mario Basanov svarstė, galbūt, sėkmę atnešė dainos originalumas. „Galų gale Justė iš Jazzu yra unikali savo nuoširdžiu vokalu. Nėra jokios arogancijos, viskas daryta nuoširdžiai“, - kalbėjo jis.

Paklaustas, ko, jo manymu, trūksta lietuvių videoklipams, pašnekovas atsakė: „Kartais būna profesionalūs muzikantai, bet neprofesionalūs videokūrėjai arba atvirkščiai. Kartais turi taip susiklostyti karma, kad tu apsišarvuotum taisyklingais žmonėmis, o jeigu kažkas chaltūrina, gaunasi neišbaigtumas. Bet lietuviai turi daug idėjų ir tai labai matosi“.

Mario Basanov įsitikinęs, kad kiekvienam kūrėjui svarbu nenuklysti nuo savo kelio: „Visą gyvenimą stengiausi dirbti kūrybiškai, sėdėti prie meno, prie detalių. Prieš dešimt metų draugai sakydavo, nu ką, Mariukas, vis savo menus kuri, litukų nėra, o mes dirbam su tuo ir tuo. Aš sakydavau wait a minute. Dabar viskas atsisuko į gerą pusę, nes nepasidaviau popsui, o likau savimi. Daugeliui talentingų tiek rašytojų, tiek poetų, tiek muzikos autorių linkiu nepasiduoti greitam pinigui, nes žvaigžde greitai tampama ir greitai užgęstama, geriau išlikti legenda. Tik didelis darbas, talentas ir stipri komanda tau padės įsitvirtinti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją