Vokiečių naujienų portalas welt.de svarsto, kad rengėjai ko gero suprato, jog teritorijos aptvėrimas bus ironizuojamas, nes U2 koncertas skirtas ir Berlyno sienos griuvimo 20-osiosm metinėms. Todėl suirutė netrukus buvo nutraukta ir į Paryžiaus aikštę prie Brandenburgo vartų galėjo patekti visi, o ne tik išskirtiniai 10 tūkst., kurie laiku pasirūpino nemokamai internetu išdalintais bilietais.

Ketvirtadienio vakarą arenoje „O2 World“ turi pasirodyti Beyoncé Knowles, Foo Fighters, Shakira, Asia Argento, Backstreet Boys, Jean Reno, Jay-Z, Juliette Lewis, Leona Lewis, Miranda Cosgrove, Monica Bellucci, Green Day, Tokio Hotel, U2, Bar Refaeli, David Hasselhof, Lil Kim, Jesse Metcalfe, Wladimir Klitschko, Brody Jenner, Batista.

Apdovanojimuose, kuriuos nulemia gerbėjų, MTV žiūrovų balsai, favoritai,turintys po 5 nominacijas - Lady Gaga ir Kings of Leon.

MTV kiekvienais metais rengia muzikinius apdovanojimus. Pernai Europos apdovanojimai vyko Liverpulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją