Pirmąją festivalio dieną trijose scenose ir keliose muzikinėse palapinėse pasirodė daugiau nei trys dešimtys atlikėjų. „Be2gether“ idėjos autorius Giedrius Klimkevičius džiaugėsi puikia festivalio pradžia ir juokavo, kad užklupęs lietus buvo skirtas nuvargusiems ir dulkėtiems organizatoriams atgaivinti.













Lietuvišką muzikos frontą laikė tokios grupės kaip Hokšila su „Bingo Sound System“, „Flamingo“, „Requiem“, legendiniai „Bix“, surinkę didžiulę minią gerbėjų, sugebėjusių susižavėjimo šūksniais scenos veteranus iškviesti „bisui“ ir daugelis kitų. Atėjus vakarui, visi su nekantrumu laukė pasigardžiavimui paliktų žvaigždučių: nenuspėjamojo Tricky ir elektroninės muzikos korifėjaus iš Prancūzijos Etienne de Crecy.

Planuotą spaudos konferenciją Tricky atšaukė. Organizatoriai tikino, jog tai nutiko dėl to, kad vėlavo lėktuvai ir fiziškai nebeliko laiko, tačiau kiek vėliau pasklido kalbos, jog Tricky buvo tiesiog labai nepatenkintas viskuo: blogu oru, žvyrkeliu ir gana apsunkintu patekimu į festivalį. Kokia toji tiesa bebūtų, ant scenos Tricky pasirodė. Didžiąją laiko dalį paslaptingasis atlikėjas publikai buvo atsukęs nugarą ir rūkė, tiesa, atsisukęs jis būdavo labai emocingas.

„Ačiū very much“, - kartojo Tricky, su kiekviena daina vis labiau įsijausdamas į koncerto dvasią. Galiausiai vyras apnuogino viršutinę kūno dalį ir pademonstravo puikią sportišką savo figūrą.

Nuskambėjus paskutiniams Tricky akordams, gretimoje scenoje pasirodė ilgai lauktas Etienne de Crecy. Scena virto milžinišku šviesos kubu, kuriame electro garsais žaidė kultinis prancūzų atlikėjas.

Festivalio svečiai neslėpė susižavėjimo neįprastu šou, daugelis iš jų tikino, jog tai buvo geriausias pirmosios festivalio dienos pasirodymas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją