Antanas Nedzinskas. Labiausiai Antanas išpopuliarėjo kaip realybės šou “Dangus” dalyvis. Dainuodamas praeities nostalgija dvelkiančias dainas Antanas pradėjo savo naują - žvaigždės - gyvenimą. Vieni juo susižavėjo, kiti nekentė. Dainininkas prisipažįsta, kad viskas, ką jis darė būdamas “Danguje”, - tik gudriai suplanuota vaidyba. Antanas dar vadinamas keistuoliu, nes nemėgsta keliauti po užsienio šalis, dažniausiai vietoj triukšmingos kompanijos renkasi vienatvę. Ryšių su visuomene specialisto diplomą turintis Antanas rašo knygas, remontuoja senus automobilius, myli gamtą ir savo gimtą kraštą. Šiuo metu Antanas įrašinėja naują dainų albumą, kurio pavadinimo dar ir pats nežino.



JAV lietuvis 34 metų Jonas Kimo Arbas Amerikoje žinomas kaip reperis, avangardinio meno kūrėjas, radijo laidų vedėjas. Kadangi Amerikoje kalbėjo lietuviškai, lankė sekmadieninę lietuvišką mokyklą, atvyko į Lietuvą, tikėdamasis savo meną skirti šaliai, kurios patriotu jis jaučiasi. Deja, jam niekaip nesiseka surinkti bendraminčių muzikantų komandos ir prasiskinti kelią į Lietuvos muzikos rinką. Negana to, dėl savo muzikos, neseniai jis buvo žiauriai sumuštas Nidoje. Taip vietiniai vaikinai išreiškė savo požiūrį į jo dainas. Medikai diagnozavo nosies ir veido kaulų lūžius.



Laimutis Purvinis - dainininkas, kompozitorius, tekstų kūrėjas. Nusivylęs ir palaužtas. Jo geri laikai, kai salės lūžo nuo žiūrovų, jau praeity. Muzikinę Lietuvos rinką užplūdo, anot jo, nemokančių dainuoti mergelių ir nesusitupėjusių gražuoliukų pulkai, kuriems veiklūs prodiuseriai pameta užsienio autorių populiarius kūrinius ir išstumia žiopčioti pagal fonogramą. Bet, kaip sako Laimutis, jis dar nenuleido rankų. Štai jau Vilniaus klubai kviečia jį koncertuoti. Gal, kai Vilnius Laimučio dainas “įsuks”, alpės nuo jo dainų visi kaip nuo Cicino šedevrų alpėja.



Minedas. “Tai jis – jaunasis Klaipėdos dainininkas Minedas, užvaldęs mūsų visų širdis. Mes, Minedo fanai visoje Lietuvoje, nuoširdžiai tikimės, kad mūsų mylimas atlikėjas ir toliau žengs karjeros laiptais”, - ši trumpa Minedo fanų internetinio puslapio citata puikiai atspindi paskutiniu metu visą Lietuvą užvaldžiusią “minedizmo” karštinę. Pinigais, vadybininkais ir koncertų pasiūlymais “aptekęs” Minedas, kaip pats teigia, jau seniai pametė sudaužytų gerbėjų širdžių skaičių. Naujausias jo tikslas – sumušti visus iki šiol muzikantų pasiektus rekordus.

Petras Pečiūra – vyriausias visų laikų Lietuvos šoumenas. Sūnus - Nėrius Pečiūra. Jaunesnysis Pečiūra gerai žinomas kaip “Atsuktuvas” ir Lietuvos pankų tėvas, o vyresnysis - kaip įvairių televizijos laidų personažų kūrėjas ir renginių vedėjas. Petras Pečiūra mielai su visais dalinasi ilgo gyvenimo ir geros nuotaikos paslaptimis. Petro populiarumo galėtų pavydėti ne viena Lietuvos žvaigždė. Išėjęs į gatvę šoumenas priverstas dalinti autografus dešimtims vaikų ir paauglių.



Algimantas Jasiulionis (Pupų dėdė) – pirmojo Lietuvoje elektroninių šunų-robotų orkestro įkūrėjas, tapytojas, poetas, lakūnas, asmeninio zoologijos sodo direktorius, visokių “gerų daiktų” kolekcionierius ir, žinoma, dainuojantis Pupų dėdė. Talentų arba, kaip pats vadina “gyslelių”, Algimantas turi begalę. Devyni amatai, dešimtas – badas? Tikrai taip. Pupų Dėdė neseniai pardavė butą Kauno centre, apsigyveno nuošaliame kaimelyje, tačiau išleido savo kompaktinį diską. Dėl meno šis žmogus pasiryžęs viskam.



SEK - Sergėjus Kosiuga. Vilnietis, dainininkas, šokėjas ir parodistas. Dažniausiai jį galima sutikti gėjų klubuose. Ten jis geriausiai pažįstamas kaip Britney Spears. Šiemet parodijų konkurse Sergėjus buvo išrinktas “Miss travesty“. Savo muzikinę karjerą SEK pradėjo būdamas 15-kos. Sergėjus trokšta tapti populiariu ir pasiekti tokį lygį, kokį pasiekusi yra dainininkė Madonna. Sergėjus naudoja moterišką kosmetiką, avi aukštakulnius batelius ir yra labai plastiškas, todėl dažnai patraukia vyrų dėmesį. Tačiau jis vieną dieną planuoja nusimesti moteriškus dabužius ir tapti dainuojančiu vyru.



Suopis ir Rambynas. Ramonų šeimos atstovai nuo Kėdainių lyg vėjas įsiveržė į sceną ir užkariavo gerbėjų širdis hitu “O laike, gyvate tu…” Iš gūdžios provincijos kilę jaunikaičiai visais įmanomais būdais stengėsi įtikti kaime gyvenančių žmonių skoniui ir jiems puikiai sekėsi. Tačiau įspūdingais tempais augančią Suopio ir Rambyno karjerą netikėtai nutraukė mįslinga tragedija. Prisiminęs tą kraupų įvykį Rambynas atsidūsta: “nežinau, kada vėl uždainuosiu, nes praradau vieną svarbiausių dalykų scenoje – tapau nebegražus…”



Valdas Karklelis – vaikinas, kuris labai labai nori tapti šou verslo superžvaigžde. Valdo dainų žodžiai – neužmirštami ir jaudinantys, judesiai – neįtikėtinai plastiški ir nepakartojami, o pats dainininkas – gražus ir seksualus. Kaip įsitikinęs pats Valdas, jis – pats geriausias ir perspektyviausias Lietuvos dainininkas. Tačiau kodėl Valdo Karklelio iki šiol nematėme didžiojoje scenoje?



Grupė „Žentai“ labai retai matoma per televiziją, nors savo neblėstančiomis šypsenomis nuolat spinduliuoja regioninių televizijų pageidavimų koncertuose. Jie - neįtikėtinai populiarūs vestuvių muzikantai, kuriuos kviečiasi į savo vestuves ir negaili pagyrų net Lietuvos muzikos žvaigždės. Jų dainos –patriotiškos, o kai uždainuoja jau jų vizitine kortele tapusią „Sombrero“, koncertų salėse verkia net ir visko mačiusios Kauno damos.



$qid=9;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę balsavo rekordinis DELFI skaitytojų skaičius - daugiau kaip 22 tūkst. Gražiausia Lietuvos pora buvo išrinkti Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, už kuriuos balsavo 8929 DELFI skaitytojai. Antrieji liko Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė (6859 balsai), tretieji - Rolandas ir Laima Paksai (1444).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV 3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.