Biržų “Norfos” vaiduoklis. Praėjusių metų liepos dvidešimtą dieną Biržų miestelio ramybę sudrumstė vaiduoklis, kuris naktį apsilankė prekybos centre “Norfa”. Apie pastebėtą nelauktą svečią parduotuvės direktorei kitą rytą pranešė apsaugos darbuotojas. Buvo išsaugoti ir unikalūs kadrai, kuriuose matomas vaiduoklio siluetas. Vaiduoklio buvimą parduotuvės darbuotojai jautė kelias dienas. Vieni teigė, kad juos vaiduoklis kiekvieną vakarą stebėjo, kiti pasakojo matę, kaip parduotuvėje kilnojosi įvairios prekės.

Jaskonių vienkiemio pamėklė. Prieš 17 metų verslininkų Sokolovų šeimyna netoli Druskininkų įsigijo vienkiemį. Pora vertėsi šunų veisimu. Tačiau nuo pirmų gyvenimo dienų vienkiemyje prasidėjo nebūti dalykai. Žingsniai, beldimas į langus. Paslaptingi nuotykiai, atsitinkantys Sokolovų svečiams bylojo, jog čia kažkas netaip. Verslininkai kreipėsi į ektrasensus. Šie patvirtino, jog Sokolovai šiuose namuose gyvena ne vieni...



Kriaunų ragana Algimanta Raugienė. Tai moteris, kuri du kartus per stebuklą išvengė mirties ir, kaip pati tvirtina, po sunkiai suvokiamų išgyvenimų įgavo antgamtinių galių. Ragana save vadinanti moteris nuolatos bendrauja su ateiviais, o didžiausiu savo gyvenimo pasiekimu vadina sugebėjimą į namus parvesti iš doros kelio išklydusius vyrus. Tokių, kuriuos Algimanta sugrąžino į šeimą – visas pulkas.



Merkinės piramidė. Merkinės piramidę Česukų kaime lanko daug žmonių. Jie tikisi patirti stebuklą: pasveikti, rasti dvasinę ramybę. Neva Dievo paliepimu šią piramidę pastatęs Povilas Žėkas sako, kad piramidėje labai stipri energetika. Vyriškui labai smagu matyti žmones, iš piramidės išeinančius be ramentų arba joje atsistojančius iš invalidų vežimėlių.



Neįmanomas girtumo laipsnis. Vytautas Stukas, Utenos rajono gyventojas, praėjusią vasarą apstulbino net visko mačiusius policininkus. Pavakary Ilčiukų kaime pastebėję įtartinai besiblaškantį automobilį, policininkai jį sustabdė. Tačiau įkaušęs vairuotojas nesugebėjo nei ant kojų pastovėti, nei sakinio suregzti. Alkotesteris parodė įspūdingą skaičių – 8,4 promilės alkoholio. Pusantros savaitės penkiasdešimtąjį gimtadienį šventęs Vytautas Stukas tapo nauju Lietuvos rekordininku. Medikai iki šiol neatsistebi, kaip mirtiną dozę išgėręs žmogus išgyveno.



Norviliškių pilies dvasia. Norviliškėse esančioje pilyje gyvena keistoji dvasia - moteris su maža dukrele, kuri klaidžioja pilies tuneliais ir ieško savo mylimojo, čia gyvenusio vienuolio. Šias dvaseles, pasirodo, matė mažametis šios pilies gyventojų sūnus ir vietiniai kaimiečiai. Netikėtai šio fakto egzistavimą patvirtino ir garsios Lietuvos sportininkės Dainos Gudzinevičiūtės konsultantė.



Paslaptingi ratai laukuose. Ūkininko Aniceto Bytauto laukuose kas dveji metai atsiranda apie penkiasdešimt įvairaus dydžio išdegusios žolės ratų. Vieni šiuo paranormaliu reiškiniu stebisi, fotografuoja, kitiems jis kelia šiurpą. Žmonės šnibždasi, kad Aniceto laukai – tinkamiausia vieta nusileisti ateiviams. Nuomonę, kad ratus žolėje gali išdeginti kitų planetų būtybės, pastaruoju metu sustiprino mokslininkai, JAV aptikę ir ištyrinėję labai panašius “kūrinius” javų laukuose.



Piktųjų jėgų išvarymas iš L.Lolišvili. Prieš kelerius metus katalikų bažnyčia buvusio Lietuvos prezidento Rolando Pakso asmeninę aiškiaregę Leną Lolišvili paskelbė velnio pranaše, o jos tariamas vizijas – šėtono darbu. Pati Lena atvėrė savo širdį velniui, kai ėmėsi magijos ir pranašysčių. Tačiau atsirado savanorių, kurie pasišventė misijai – išgelbėti jos sielą. Vežė ją į Romą ir vijo piktąją dvasią. Visi vylėsi, kad ši moteris nėra bloga, paprasčiausiai ji „pateko į nelaimę ir susirgo“. Ar po specialių apeigų garsioji gruzinė pasveiko, o gal net tapo šventąja?



Stanislava Monstvilienė - paprasta moteris iš Žemaitijos, kurios mitybos “fenomenas” stebina visą pasaulį. Pagrindinis Stanislavos maistas – pamiškės smėliukas. Tačiau jos skrandis virškina ir molį, ir juodžemį. Pagyvenusi moteris smėlį vadina skaniausiu dalyku pasaulyje ir stebina gydytojus, kurie prieš keletą metų jai buvo diagnozavę vėžį: keletą mėnesių pasimaitinus smėliu ligos nebeliko. Taigi, žemės valgymas – stebuklas ar natūralus žmogaus organizmo poreikis? Atsakymo į šį klausimą tebeieško iš viso pasaulio pas Stanislavą važiuojantys mokslininkai ir žurnalistai.



Šventųjų apsireiškimas ir liudininkė Anelė Matijošaitienė. 78 m. Anelė Matijošaitienė, gyvenanti netoli Kudirkos Naumiesčio esančioje Keturnaujienoje, iki šiol tvirtina, kad matė stebuklą. Vieną lapkričio dieną jai apsireiškė Jėzus Kristus ir palaimino ją. Paskui atėjo mergelė Marija. Jie perspėjo moteriškę, kad jos namelis bus išgriautas, o toje vietoje bus pastatytas aerodromas. “Bet vėliau tavo namelio vietoje stovės bažnyčia,“ - pasakė Aneliukei šventieji svečiai. Tuomet tai atrodė visiška nesąmonė, bet kaip bebūtų keista, visos pranašystės išsipildė. Dabar į šią vietą plūsta tūkstančiai maldininkų, daugelis žmonių pasveiksta.



$qid=10;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už neeilinius Lietuvos talentus balsavo 16 872 DELFI skaitytojai. Didžiausią įspūdį lietuviams paliko Suopis ir Rambynas (4917 balsai), antroje vietoje liko dainininkas Minedas (2763 balsai), trečioje - Antanas iš „Dangaus“ (2419).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV 3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.