Lapkričio 7 dieną šalia Lietuvos ambasados, pačiame Londono centre, bus atidarytas Lietuvos turizmo informacijos centras, kurio direktore, konkurse pralenkusi visus kitus pretendentus, tapo šešerius metus Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje pradirbusi I. Trakimaitė.

„Esu didelė Lietuvos patriotė, todėl su malonumu dirbsiu šį darbą. Vertinu ministerijoje įgytą patirtį, o dabar stengsiuosi įgyvendinti naują, pačios susikurtą viziją, kuri turėtų pritraukti verslininkus ir turistus į Lietuvą“, - naujojo darbo planus dėstė pašnekovė.

Pasak valstybinio turizmo departamento atstovų, tai bus pirmasis toks centras Didžiojoje Britanijoje, padėsiantis populiarinti šalies turizmo galimybes, kurti Lietuvos, kaip patrauklios turizmui šalies, įvaizdį, skleisti informaciją. Londono centras bus jau šeštasis Lietuvos turizmo informacijos centras užsienyje. Šiuo metu Maskvoje, Berlyne, Helsinkyje, Barselonoje ir Varšuvoje veikia dar 5 Lietuvos turizmo informacijos centrai.

Niekam ne paslaptis, kad prieš porą mėnesių dirbti į Londoną išvyko I. Trakimaitės vyras Laurynas Šeškus. „Jei ne Laurynas, žinoma, kad nebūčiau ieškojusi darbo Londone, bet dabar labai džiaugiuosi galėdama išbandyti naujas galimybes“, - pasakojo netrukus Londone apsigyvensianti moteris.

„Viasat“ grupės gamybos direktoriumi Rytų Europai dirbantis L. Šeškus gyvena erdviame dviejų aukštų bute netoli Hyde parko, kuriame netrukus įsikurs ir I. Trakimaitė. „Negali būti net tokios kalbos, kad į Lietuvą negrįšime. Savo ateitį įsivaizduoju tik Lietuvoje“, - pabrėžė I. Trakimaitė, kol kas besirūpinanti savo karjera ir šeimos pagausėjimo neplanuojanti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją