Pirmieji šūkaudami ir svirduliuodami iš traukinio išlipo ir visam paradui vadovavo dueto vadybininkai. Gausiai susirinkusių grupės gerbėjų ir fotografų jie prašė nieko nefotografuoti, kol pasiramstydami nuėjo iki svečių laukiančio automobilio.

Ryškiaspalvėmis striukėmis apsirengusios dainininkės jau lipdamos iš traukinio savo veidus slėpė po didžiuliais, gobtuvus puošiančiais kailiais. Tačiau nosį riečiančio alkoholio kvapo duetui nuslėpti nepavyko. Aitrus kvapas buvo juntamas net už kelių metrų nuo merginų, kurias akylai saugojo masyvūs apsaugos darbuotojai.

Būrys traukinių stotyje susirinkusių paauglių liko be dainininkių nuotraukų ir autografų, tačiau bent gėlėms ir meškučius su užrašais „From Vilnius“ atlikėjos neliko abejingos. Alkoholiu dvelkianti kompanija susėdusi į juodos spalvos vienatūrį „Mercedes-Benz Vaneo“ nurūko senamiestyje esančio viešbučio „Ramada Vilnius“ link.













Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją