Vėlų trečiadienio vakarą iš Maskvos atskridęs dainininkas apsistojo viešbutyje ir jokių ypatingų pageidavimų juo besirūpinantiems renginio organizatoriams neturėjo. F. Kirkorovą aptarnaujančio personalo nenustebino ir netradicinis įvairiomis užgaidomis garsėjančio atlikėjo noras: vidury nakties buvo paprašyta į jo kambarį atnešti ledų.

Saldžiai miegojusį dainininką apie 8 valandą ryto pažadino iš lauko sklindantis triukšmas – priešais viešbučio langus jau daugiau nei porą metų darbininkai gražina Rotušės aikštę. Dainininkui pageidaujant triukšmingi darbai šalia viešbučio buvo laikinai sustabdyti.

Vos iš viešbučio ketvirtadienio popietę išėjusį dainininką pasitiko nedidelis gerbėjų būrys, apsiginklavęs fotoaparatais, nuotraukų albumais, plakatais ir kitais savo dievuką primenančiais atributais. Apsuptas žurnalistų ir gerbėjų F. Kirkorovas pasivaikščiojo po Rotušės aikštę, užsuko į prabangią „Class VIP“ parduotuvę.

Apsidairęs bičiuliui Mariui Gelažnikui priklausančioje parduotuvėje, prabangiu „Mersedes-Benz“ automobiliu dainininkas buvo pristatytas į laisvalaikio ir pramogų centrą „Belmontas“, kuriame su visa kompanija apie porą valandų pietavo.

Pietums F. Kirkorovas užsisakė vidutiniškai iškeptą jautienos kepsnį su krauju, kurį valgė gurkšnodamas mėgstamiausią gėrimą - "Coca-colą".

Dideliam muzikinio realybės šou „Dangus 2“ dalyvių džiaugsmui F. Kirkorovas kartu su jaunuoju atlikėju iš Baltarusijos D. Koldunu apsilankė „dangiečių“ apartamentuose. Apie 20 minučių „danguje“ užtrukęs atlikėjas su palyda nurūko senamiesčio parduotuvių link.

Rusijos mega žvaigždei labiausiai patinka apsipirkinėti Maskvoje esančiose drabužių parduotuvėse. Kaip sakė pats atlikėjas, ten yra viskas, ko reikia. Tačiau Lietuvos sostine besižavintis dainininkas neliko abejingas ir Vilniuje esančioms garsių drabužių dizainerių parduotuvėms.

Gerą valandą rinkdamasis ir matuodamasis drabužius F. Kirkorovas išėjo nešinas gausybe prabangių drabužių ir aksesuarų prikrautų maišelių. Vienas tokių – 400 eurų kainavusios sąsagos.

F. Kirkorovo „nuotykiai“ parduotuvėje čia:

Tango TV laidos „Mados reidas“ video medžiaga.

F.Kirkorovo diena nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)