Balandžio pabaigoje DELFI konferencijoje dalyvavusi pora užsiminė, kad galvoja apie vestuves, tačiau tikslios datos neįvardijo. Pramogų pasaulyje sklando gandai, kad pora amžina meile ketina prisiekti rugsėjo pradžioje.

„Mes abu nesame dėmesio ištroškę žmonės ir norime, ir svajojame apie labai kuklias, bet labai gražias vestuves“, - pavasarį kalbėdama apie kada nors įvyksiančias judviejų vestuves yra užsiminusi dainininkė.

Asmeninius žymių lietuvaičių gyvenimus sekantys liežuviai plaka, kad neseniai kartu su mylimuoju Klaipėdoje apsigyvenusi V. Riaubiškytė sparčiai tvarko skyrybų formalumus. Dainininkai vestuvių planų nekomentuoja, tačiau ne kartą yra pastebėti besišnekučiuojantys su garsias poras dažnai tuokiančiu Vilniaus arkikatedros administratoriumi Ričardu Doveika.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją