Prieš kelias dienas Lietuvos sporto gerbėjus nuliūdino žinia – vieną geriausių šalies futbolininkų D.Šemberą iš rikiuotės išvedė įsisenėjusi kirkšnies trauma. Maskvos klubo CSKA vadovai savo žaidėją išsiuntė į Miuncheną, kur jo likimą spręs Vokietijos medikai. Gali būti, kad Deividas bus operuojamas ir kelis mėnesius negalės žaisti. Labiau nei futbolo sirgalius ši žinia nuliūdino D.Šembero žmoną A.Šemberienę.

Viskas bus gerai

„Galiu visus nuraminti – Deividui nieko labai rimto, viskas gerai“, – dienraščio L.T. skaitytojus vakar ramino A.Šemberienė. Moteris nenoriai kalbėjo apie vyro reikalus, tačiau neslėpė, jog sužinojusi apie Maskvoje žaidžiančio Deivido traumą susinervino.

„Nors nėra rimta, kai vienas šeimos narys sunegaluoja, normalu, kad kitiems kyla jaudulys. Taip aš ir jaučiuosi. Bet šiaip mano vyrui viskas yra ir bus gerai“, – sakė dienraščio L.T. žurnalistės dalykiniame susitikime užklupta Agnė. Paklausta, ar nė trupučio širdyje nesidžiaugia, kad galės su vyru daugiau praleisti laiko, moteris griežtai nukirto: „Tikrai ne! Futbolas – Deivido gyvenimas. Jis turi žaisti, nes daro tai gerai. Kaip galima džiaugtis?“

Šeima – svarbiausia

Naują savo verslą su drauge šiuo metu kurianti ir LTV projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“ dalyvaujanti moteris nenorėjo atskleisti, ar ketina kelioms dienoms atidėti visus reikalus ir skristi palaikyti vyro. Apie tokius planus negirdėjo ir LTV laidos prodiuserė Indrė Ciesiūnienė bei Agnės šokių partneris Vadimas Šuško.

„Kol kas Agnė apie tai nieko nekalbėjo. Per repeticijas ji nuotaikų nedemonstruoja – stengiasi galvoti tik apie šokį, – dienraščiui L.T. sakė Vadimas. – Manau, sunkioje situacijoje tai net geriau – nors trumpam pamiršti rūpesčius. Jei Agnei reikėtų skristi lankyti vyro, neprieštaraučiau. Ji labai gabi, todėl kelios dienos be repeticijų labai nepakenktų. Žinoma, būtų gaila ir šiek tiek apmaudu, jei negalėtų dalyvauti tiesioginėje laidoje ir būtume priversti pasitraukti. Įdėta daug darbo, Agnė labai stengiasi ir jai puikiai sekasi. Bet ką darysi – tai tik žaidimas, o šeima yra svarbiausia.“

Šokėjas įsitikinęs, kad jo partnerė lengvai nepasiduotų ir stengtųsi rūpesčius suderinti su šokiais, bet jei reikėtų išvykti, pasaulis nesugriūtų.

„Lietuvos šokių dešimtuko“ prodiuserė I.Ciesiūnienė dienraščiui L.T. sakė, jog dalyvių sutartyse nenumatyti atvejai, kai jie gali nedalyvauti vienoje ar keliose laidose.

„Tačiau visada yra žmoniškumas. Jeigu Agnė ateitų, pašnekėtų ir pamatytume, jog padėtis išties labai rimta ir jai būtina išvykti, ko gero, rastume išeitį. Taip pat būtų su bet kuriuo kitu dalyviu“, – kalbėjo prodiuserė.