Nenuostabu, kad renginių projektas „Tabami“ 2003 metais gimė V. Diawaros galvoje, kai jis šventė savo gimtadienį. Savo trisdešimtmečio proga jis taip pat galvojo daugiau apie kitus nei save - lipo ant scenos ir dovanojo susirinkusiems dėmesį. Scenoje V.Diawara pasirodė su kolegomis ir draugais.

Pasveikinti Viktoro į klubą draugai rinkosi ne tuščiomis, o nešini originaliomis dovanomis. Viena jų – 30 rulonėlių tualetinio popieriaus: kiekvienas už nugyventus metus.

Jubiliatas džiaugėsi gavęs profesionalias gitaros stygas, „AC/DC“ plakatą, kaukolėmis išpieštą sieninį laikrodį bei kitas, jam itin mielas, dovanas. Aras Vėberis nusprendė draugui įteikti kaktusą, panašų į vyrišką organą.

Uždarame vakarėlyje galima buvo sutikti greitai sveikstančius Liną Karalių-Ezopą, kuris kevirtadienio vakarą grįžo iš kelionės sulaužytais šonkauliais. Nors ir šlubuodamas, čia pasirodė ir Mantas Jankavičius, kuris toje pačioje kelionėje išsinarino koją. Viktorą sveikino ir prieš pusantro mėnesio sūnų pagimdžiusi kolegė Erica Jennings su vyru Jurgiu Didžiuliu bei daugybė kitų draugų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją